Használt autó 2,5-3 millióért?
Itt vagy a sajátját ajánlja valaki vagy okoskodik. Szakértőt ne itt keress. Én is csak azért vagyok itt hogy legfeljebb lebeszéljem a nagy hülyeségről az embereket.
A Mitsubishi Lancer éppen nem lenne hülyeség és szerintem jó választás. De valaki más meg be fogja írni hogy belül vagy kívül neki nem tetszik. De a lényeg úgyis az hogy neked tetsszen. Szerintem egy jó és mutatós autó.
Az előttem íróval maximálisan egyetértek. Ennyi irigy, rosszindulatú, okoskodó "fotel-szakértőt", mint ami itt van, még nem láttam.
A lényeg, hogy neked mi tetszik. Mikor vettem az autómat, sokan foggal-körömmel próbáltak lebeszélni a típusról, például itt is. Mégis megvettem, mert semmi más nem tetszett, csak ez. Egyáltalán nem bántam meg. Még most, évekkel később is imádom a kocsit (lényegtelen milyen típus, szándékosan nem írom le), nem szívesen válnék meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!