Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van rá esély, hogy megszeretem...

Van rá esély, hogy megszeretem a vezetést?

Figyelt kérdés

Sose akartam igazán vezetni, de a szüleim addig rágták a fülem, hogy elhatároztam hogy most nyáron belevágok és szerzek jogsit. A barátom felajánlotta, hogy menjünk ki a kocsijával a közeli rutinpályára, és akkor elkezd tanítgatni, hogyan kell elindulni, megállni, ilyesmik.

Ki is mentünk, meglepődtem mert nem ment rosszul abszolút, fél perc alatt sikerült elindulni, szépen menni körbe, váltogatni stb, azt hittem jobban fogok bénázni, de semmi probléma nem volt ilyen téren, majdnem minden sikerült elsőre, amit meg akartunk próbálni.

Viszont volt egy kis gond; hogy komolyan életem egyik legrosszabb élménye volt. Egyszerűen utáltam, alig vártam hogy hazamehessek, borzalmas érzés, eddig inkább csak nem volt kedvem megtanulni vezetni, meg fölöslegesnek tartottam, de most határozottan úgy érzem, hogy életemben nem akarok többé autóba ülni, soha :/

Tényleg nem lenne rossz autóval menni ide-oda, de most ott tartok, hogy inkább mennék gyalog az ország másik végébe, mint hogy vezetnem kelljen akár csak 5 métert...

Szerintetek változhat ez az érzésem, ha magamra erőltetem, hogy gyakoroljak többet? Van esetleg valaki, aki eleinte ennyire gyűlölte, aztán megszerette valahogy?

2016. jún. 6. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ott is a fejekben vannak komoly gondok akkor.

Hangsúlyozom ez a reakció nem normális, ne vezess, vagy beszélj szakemberrel előtte.

Előző voltam

2016. jún. 9. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

Elég gáz ha olyan ismerőseid vannak akik fél óra vezetéstől idegbetegek... na az ilyenek miatt vannak a balesetek... ez már a komformizmus amiről te beszélsz, valóban egyszerűbb felülni a vonatra aztán csak bambulni, természetesen ha olvasol az még oké.

Bár a MÁV vagonok és az utasaik... inkább járok autóval, vagy max. busszal.

Egyébként eleinte én sem mertem eleinte haladni, meg nem ment a váltás - kormányzás - figyelés összehangolása, mostanra már csak figyelnem kell az utat ennyi.

2016. jún. 9. 10:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, felénk kétféle sofőr létezik: aki 90 alatt nem megy, meg aki 30 fölött nem megy. Az út csak gyök kettővel guruló mazsolákkal, meg száguldozó idiótákkal van tele. Indexet hírből se ismerik, össze-vissza kanyarognak mindenfele, előznek mikor jönnek szembe, stb stb, én ebből nem kérek, tök megértem azt aki felhúzza magát rajtuk, életveszély... Az, hogy az úton több a kátyú mint az út, meg hogy kb 2 méterenként van vasúti átjáró a városban, az már csak hab a tortán.

A vonatok meg erre szép új légkondis tiszta Flirt meg Desiro vonatok, kellemes rajtuk utazni.

2016. jún. 9. 12:18
 14/14 A kérdező kommentje:
De tényleg annyira fura hogy nem akarom, hogy szakemberhez kéne mennem? :D Írtam, hogy nem pánikolok közben, csak rossz érzés. Kb mintha valami házimunka lenne, aközben se fél az ember, de csak szenvedés csinálni, hiába tudja hogy muszáj..
2016. jún. 9. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!