Van rá esély, hogy megszeretem a vezetést?
Sose akartam igazán vezetni, de a szüleim addig rágták a fülem, hogy elhatároztam hogy most nyáron belevágok és szerzek jogsit. A barátom felajánlotta, hogy menjünk ki a kocsijával a közeli rutinpályára, és akkor elkezd tanítgatni, hogyan kell elindulni, megállni, ilyesmik.
Ki is mentünk, meglepődtem mert nem ment rosszul abszolút, fél perc alatt sikerült elindulni, szépen menni körbe, váltogatni stb, azt hittem jobban fogok bénázni, de semmi probléma nem volt ilyen téren, majdnem minden sikerült elsőre, amit meg akartunk próbálni.
Viszont volt egy kis gond; hogy komolyan életem egyik legrosszabb élménye volt. Egyszerűen utáltam, alig vártam hogy hazamehessek, borzalmas érzés, eddig inkább csak nem volt kedvem megtanulni vezetni, meg fölöslegesnek tartottam, de most határozottan úgy érzem, hogy életemben nem akarok többé autóba ülni, soha :/
Tényleg nem lenne rossz autóval menni ide-oda, de most ott tartok, hogy inkább mennék gyalog az ország másik végébe, mint hogy vezetnem kelljen akár csak 5 métert...
Szerintetek változhat ez az érzésem, ha magamra erőltetem, hogy gyakoroljak többet? Van esetleg valaki, aki eleinte ennyire gyűlölte, aztán megszerette valahogy?
én ugyaníyg vagyok 28 évesen
nekem azt tanácsolták ha ennyire pánikolok tőle hagyjam..
de nem értem ha jól ment mi a baj?
Az egy dolog, hogy nem szeretsz vezetni (mondjuk honnan tudod amikor egyszer próbáltad, de ezt hagyjuk) Viszont hogy ennyire bepánikolsz rajta az már inkább probléma. Beszélned kellene szakemberrel.
Ez egy hétköznapi tevékenység, ami nem okoz fájdalmat, lelki megrázkódtatást normál esetben.
Más tevékenység is van rád ilyen hatással?
tegnap 14:07
Még soha nem utáltam semmit ennyire :D Amúgy nem megrázkódtatás, csak borzalmas. Annyi mindenre kell figyelni.. Tudom, maga az autó vezetése már rutinból megy egy idő után, de azért figyelsz rá, meg a forgalomra, meg mindenre, amennyi idióta van az utakon, nekem az nem hiányzik, vonatozni ezerszer jobb, tudok közben olvasni meg félálomban ücsörögni, nézelődni meg stb, nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy egy 30 perces úttól idegbeteg legyek (az összes ismerősöm, aki autóval jár, sík ideg mikor megérkezik valahova, mert nem lehet normálisan közlekedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!