Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szólnátok, hogy ha bevezet...

Mit szólnátok, hogy ha bevezetnék ezt a törvényt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Franciaország bekeményít, kitiltja az öreg autókat.Megint a villanyautósok járnak jól. Hamarosan nem hajthatnak be Párizs belvárosába az 1997 előtt gyártott járművek. Mit szólnátok ,hogy ha bevezetnék ezt Magyarországon is ? Mit gondoltok látnánk az utakon autókat egyáltalán hazánkban e törvény bevezetésével hazánkban ?

2016. jún. 5. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Olcsóbb minden. Igen. Az ugyanaz, mintha többet keresnél(több a pénz értéke).Tudod hogy értem. :D

Az én tapasztalataim alapján nagyon drága autóval járnak a fiatalok is. Pl. YouTube-on van a Vehicle Virgins csatorna, az egyik vezetője M5-ös BMW-vel kezdte, most van neki egy teljesen új S550-es Mercije, meg egy Lamborghini Gallardo-ja. A BMW is megvan neki. A haverja meg nemrég vett egy Mustang BOSS-t, teljesen újan. Vagy csak kivételek, és milliomos családba születtek?

2016. jún. 6. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Meghallgattam Anne Hidalgo, Párizs polgármestere beszédét. Ott nem olyan vészes ez a törvény, kb. 10% a Párizs belvárosából kitiltott autók mennyisége.

Máshol - egyelőre - marad minden a régiben.

2016. jún. 6. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább csak oda születtek, nem a felső 10ezer tagjai, hanem inkább a felső 1 millió.
2016. jún. 6. 14:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha jól értelmeztem az írásotokat nem Magyarországról beszéltek most hát ok :D
2016. jún. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!