Első autó kb 300-350. 000 Ft-ért?
Nem talaltam hasonlo kerdest, ezert kivancsi vagyok.
Tobbszori atgondolas utan ket versenyzo maradt kb. 300-350.000 Ft-ert:
- Suzuki Swift GLX 1.3 (2000-2003 / ferdehatu)
- VW Polo III 1.4 (ferdehatu vagy kombi)
Tudom, hogy egy Swift olcsobban fenntarthato, mint egy Polo, de szeretnek erveket es ellenerveket kapni. Pl. egy Polot mennyivel dragabb fenntartani, mint egy Swiftet (alkatresz)? Egy konkret alkatresz csereje mennyibe kerul az egyiknel es a masiknal?
Azt vedd amelyik jobb állapotba van ...
Nem vészes a fenntartása egyiknek sem... alkatreszárak is egyarban vannak mindkettőhöz... Az az állítás,h japán autókhoz drágább az alkatrész nem állja meg a helyét .. nekem/nekünk csak japán autóink voltak ... ahoz is van bőven olcsó utangyartott alkatrész mint pl a németekhez... van gyári ,de az is szint ugy mind kettőnél drága , vannak tipuspecifikus prémium alkatrészek (nem gyári) csillagászati áron pl D2 racing Tárcsafékek
Jobb minőségű tarcsafékek mind kettőnél 12-13 ezer ft olcsóbb mind kettőnél 5 ezer ft körul van ... betetek szint úgy 10-10 illetve 5-5 ezer körül kapható ... stb ... Fékeken nem sporolunk én pl BremBot használok, az eleg jo minőség és az ára se csillagászati
Nekünk eddig csak Suzukink volt és van is.
Mi nagyon szeretjük, sosem hagyott cserben, nagyon megbízható autók.
Alkatrészeket könnyen tudsz hozzájuk kapni, és viszonylag olcsón, könnyen fenntartható.
A VW Polo III-ról nem tudok mit írni, sosem volt olyan autóm, és nem is vezettem sosem. De nekem nem is tetszik.
Igen , kb egyforma a fenntartasi költségük
Suzuki pozitivuma hogy2002 től az 1.3 86 le a polo 1.4 viszont csak 75 le
Polo pozitivuma .. masszivabb karosszéria :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!