Tudok még valahol rendelni motoros matricát a kocsimra? Figyelek rájuk, v bármilyen jó lenne. Évekkel ezelőtt rendeltem a motorosok.hu ról, de ahogy néztem, onnan már nem lehet.
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 18:21
1/7 anonim válasza:
Vagy csak simán figyelj rájuk anélkül hogy reklámoznád.
2/7 A kérdező kommentje:
Figyelek, mivel magam is motorozok. De te biztos nem, ha ilyen bunkó hozzászólást tudsz csak írni. A kérdésre kéne válszolni! Értő olvasás nem megy?
2016. jún. 3. 19:27
3/7 anonim válasza:
Meglatasom szerint jogos az elso valasza, en is figyelek rajuk, de eszembe sem jutott kimatricazni a kocsit.
Viszont a kerdesre:
A legegyszerubb megoldas, ha csinaltatsz matricat.
Mar eleg sok helyen gyartanak, akar kis mennyisegben (1-2 db) is es barmi lehet rajta kb.
Vagy csinaltass egybol tobbet es add el a maradekot.
4/7 anonim válasza:
Készíttetsz, rengeteg entes oldal van erre, azátn postázzák.
5/7 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel akkor ne legyen halas a pecásoknak, lovas a lovasoknak, Nagymagyarországos a hungaristáknak, stb. Szerintem nem jogos az első hozzászólása, és a kérdésre sem válaszolt.
A többieknek pedig köszi az ötletet!
2016. jún. 4. 06:54
7/7 anonim válasza:
Ez még egész jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!