Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi jobb a motorozá...

Szerintetek mi jobb a motorozás vagy az autó vezetés?

Figyelt kérdés

Motorozás jobb élmény vagy autót vezetni jobb??

Én szerintem motorozni jobb szerintetek??

2016. jún. 3. 11:58
1 2
 1/16 Beviz Elek ***** válasza:
93%

Embere válogatja. Én jobban szeretek autózni, de rengetegen a motorra esküsznek. Kevesebben, de sokan szeretnek a mozdonyban gépészkedni, egy utasszállító repülòvel manőverezni, de van akinek a tengeralattjárók a gyengepontja.

Szeretem feszegetni a határokat, tehát olyan kevés tapasztalatom van, hogy egy utcában egy robogóval sem tudok megfordulni, de a körforgalomba csúszó kerèkkel megyek bele, több-kevesebb sikerrel. Szóval inkább nem eröltetem :D

2016. jún. 3. 12:17
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Kinek mi.

Nekem pl. a motorozás nagyobb élményt nyújt, jobban szeretek motorozni mint autót vezetni.

17 év kihagyás után épp most lesz alkalmam ismét nagymotorozni, már nagyon várom hogy levizsgázzon a gép...

(41 éves acéldisznó)

2016. jún. 3. 12:22
 3/16 Tomcatters ***** válasza:
0%
Én életembe nem motoroztam komolyabban , max robogót próbálgattam anno tizen évesen... Inkább az autózás amit szeretek :)
2016. jún. 3. 12:29
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
Autó de az menjen rendesen :)
2016. jún. 3. 12:44
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Egy motoron nagyobb a sebességélmény. Érzed a szelet, a levegőt, a motor melegét, jobban hallod a motor hangját, érzed a benzingőz illatát, és az elsuhanó fák és bokrok illatát. Szóval ha az élményt nézzük, akkor motorozni sokkal jobban szeretek.

Autózni is sokat szoktam, de az inkább csak egy szükséges használati tárgy. Be vagyok zárva egy fémketrecbe, elszeparálva a külvilágtól, de még magától a géptől is, ami engem gyorsít.. No meg valahogy a sebességet se érzi annyira az ember, néha rácsodálkozok, hogy jé, már 150-el megyek.. Cserébe viszont kényelmesebb, kicsit biztonságosabb, és vihetek vele 4 személyt, meg egy rakat csomagot egyszerűen.

Pl ha autóval átmegyek egy alagúton, imádok adni neki egy kis gázt, hogy halljam úgy igazán a hangját, gondolom többen így vannak ezzel. De ez elég kevés egy motorhoz képest.

2016. jún. 3. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Motorozni, de egy luxus sport autót vezetni ha tehetném az is tetszene.
2016. jún. 3. 13:00
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Én félek motorozni, mert eleshetek és ha eltörik a kezem akkor nem boldogulok, a illemhelyen se se nem tudom kifújni az orrom. Ha meg autózom akkor ennek kevesebb az esélye. De valami hihetetlen élmény lehet a mocizás és nem utolsó sorban betyár menő is. De egy 5 ezres automata autó nyújt annyi élményt mint egy Yamaha nagymotor amihez "A" jogsi kell.
2016. jún. 3. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Autót és motort is vezetek. Mindkettőt imádom. De, van egy mondás: négy kerék mozgatja testet, kettő a lelket. Endurom van, jó ha 100at megy, de ha letérek a betonútról és terepre viszem, akkor kurjongatni szoktam a sisak alatt. Össze nem lehet hasonlítani a motorozás élményét az autóvezetésével.
2016. jún. 3. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Annyira nem vonz az autó, hogy jogsim sincs rá, motorra van.

Néha biciklizek is, de az parás :D

Ember-, jármű-, körülményfüggő is ez. Még én is sejtem, hogy bizonyos autókkal bizonyos helyeken elég jól el lehet lenni... Parkolni mindig jobban fogok szeretni motorral, ha majd lesz autós jogsim, akkor is, ebben biztos vagyok :D De nagyon szeretem azt, hogy nincs körülöttem doboz, szabadabb érzés. Biciklizni és gyalogolni is sokkal jobban szeretek emiatt, a zárt járművek inkább a kényszerű közlekedést képviselik nálam.

Egy motorral kanyarodni is más, főleg rendesebb dőlésnél...

2016. jún. 3. 19:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Én autóbu*i vagyok mióta megszülettem, így elfogult vagyok az autókkal szemben, de nagyon sokat motoroztam is, 12 éves korom óta mindig van motorom, és használom/használtam is őket. Jelenleg egy 1000-res sportgépem van, tehát lehet szeretni. Néha rámjön, hogy menjek vele, de egyre ritkábban, és régen sem voltam az a vad motoros, csak néha jól esett. Összességében jobban szeretem az autót, a motornál nagyon rossz, hogy kényelmetlen, akárhova mész, kell cipeld a ruhát, ssisakot, mindent, megázol, meleged van, stb. Persze a sportmotor hatalmas élmény, olyan, hogy a Bugatti sem ad olyan élményt, de összességében az autót jobban szeretem.
2016. jún. 3. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!