Első motornak egy Enduro 125cc motort szeretnék, érdemes-e ezen a típuson kezdeni?
Ebben az évben ültem egy Yamaha Gt 125 ccm motoron, de nagyon tetszik még az Aprilia PEGASO is. Lány vagyok, azt mondták ez a 125 ccm testhezálló nekem, de kíváncsi lennék mások véleményére is a motorral kapcsolatban.
Érdemes okmányok nélkülit venni?
Mennyibe kerül a fenntartása? (Azt hallottam a kétüteműeknek aránylag magas a fogyasztása.)
Milyen kötelező felszerelések szükségesek a bukón és a protektoron kívül?
Köszönöm a válaszokat. 21/L
Először is milyen jogsid van?
Ha nincs nem migazán érdemes nagyot venni és 50 ccm ként használni, kivéve ha rizikózni akarsz és vagy szerencséd lesz vagy nem. Csak a bukó ami kötelező, a többi jó ha van, azon kívül amit leírtál kesztyű, és csizma.
A két tipust pontosan nem ismerem de olyan 3-4 liter körül fogyasztanak. Ami még jó motor a Yamaha DT 125.
Nem. Én két 125-ös Hondán kezdtem, de egyik enduro volt.
Ezt csak személyes trénerrel tudom ajánlani, és sok forgalmon kívüli gyakorlással. ...
Mert kb. a nyakadban ülsz. ;)
Én egy 125-ös naked bike-ot javasolnék, ha mersz kockáztatni. Ha nem, akkor borulás miatt, gyorsasági 125-öst, mert sokkal jobban véd.
Japánok mind jók.
Aránylag magas a fenntartás. És kezdeteben csak is motoros bőrruha, a bukón és a protektoron kívül.
21 évesen már nem érdemes papírok nélkül venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!