Milyen quadot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Hobbi célra kellene hetente kb 1-szer használnám. A kínaiakat meg szabad venni (wextor, stb). A japánok meg 5-600tól indulnak...2016. jún. 2. 19:39
1/4 anonim válasza:
Kínait csak akkor vegyél ha van egy kis műszaki hozzáértésed, még akkor is ha csak hobby célra veszed.
Nekem van egy Wexxtor (Bashan) BS250 S11-B.
2000 Km van benne kb, ami mondjuk 120 üzemóra körül van, motorikusan sosem hagyott cserben, szilentek lettek cserélve, gyári lánc gagyi volt, fékbetétek cserélve, indítórelé cserélve lett, egy pár huzal, aztán sebességjeladó is.
Persze ha nem új minőségi quadot veszel, arra is kell költeni.
2/4 anonim válasza:
Ezeken felül aztán sorolhatnám még hogy mennyi gondoskodást adtam neki, lehet ezért megy még mindig, máskülönben már rég a szemétdombon lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Képesmotoron van egy ltz 570 ezerért,(feltűnt hogy jó árban van) írtam a tulajnak de írta hogy kell rá költeni :(
2016. jún. 2. 20:47
4/4 anonim válasza:
Mit kell rá költeni, máráint mik a hibái?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!