Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionozásban mennyi gyakorlat...

Kamionozásban mennyi gyakorlat kell külföldre?

Figyelt kérdés

Fél év után már mehetek ki, vagy kell az 1 év gyakorlat? Azért számolom, mert így laza 2-300 Forintról maradok le minden hónapban.

Osztrák, Német cég érdekelne elsősorban. A nyelvet természetesen beszélem.

2016. jún. 2. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Cégfüggő, nyilván minél több, annál jobb. Mint minden melóban, itt is így van.

Aki ért hozzá, feltesz pár kérdést, mielőtt felvenne, három perc alatt kiderül értesz - e hozzá. Fél év picit még kevés, egy év azért jobban hangzik.

2016. jún. 2. 08:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jún. 2. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Van ahols emmit sem kérnek van ahol 2-3 évet akár.
2016. jún. 2. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Menj nyugodtan , ne várj semmit.

Én angliában tanultam meg buszt és nyergest is vezetni vagyis nulla tapasztalattal mentem ki.

Ha tudnak veled beszélni az sokkal nagyobb előny mintha profi sofőr lennél.

2016. jún. 2. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
miert pontoztatok le az utolsot? Jot mondott, angliaban ingyen fizetik neked a busz oktatast es melot is adnak, gobdolom sok ceg kamionra is megcsinalja ugyan ezt es semmi tapasztalat nem kell hozza csak ne legyel agyhalott es beszeld a nyelvet valamennyire
2016. jún. 13. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Látod így megy ez.

Sok a frusztrált szerencsétlen akiben a külföldi munka megemlitése is ellenérzést vált ki.

Kellemetlen nekik, hogy vannak akik neki mernek vágni de a legfájóbb hogy sokkal többet keresnek mint ők.

Semmi baj srácok, kell a tescoba is kocsivisszatologató.

2016. jún. 13. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!