Szaggat a motor, mitől lehet ez? (Peugeot 306 combi benzin)
Az autó: Peugeot 306 combi 16v 1,6 benzin motor
Nemrég tapasztaltam azt, hogy menet közben, már meleg motornál néha a falunkban 4-esben alapjáraton ilyen 1800-2000 fordulaton így beszaggat a motor, ami aztán a sebességet növelve elmúlt. Viszont épp az előbb jöttem haza és kb. 2-3 kilométer után egyszer csak olyannyira szaggatni kezdett, azt hittem hogy defektet kaptam, de aztán kidobtam üresbe és ez megszűnt. Lelassítottam majd visszadobtam 3-asba aztán ugyan így szaggatott ... leálltam, bedöglesztettem, majd 4-5 perc után elindítottam és újra, minden sebességváltásnál nagyon szaggatott, majd szerencsémre a lejtőn üresbe dobva nehezen de hazaértem. Ez most mitől lehet, mi lehet a gond szerintetek? Gondolkoztam azon is, hogy netán rossz üzemanyag lett beletéve, de viszont az kizárt mert én tankoltam utoljára 95-öset .. előre is köszönöm :)
Gondoltam levágod hogy csak poénkodtam, de ezek szerint nem :D
Szaggatni, laggolni egy számítógépes játék szokott, rángatni pedig egy kocsi :D
Mint már írták a gyújtás lehetséges, sőt elég valószínű, én ott kezdeném a hibakerest. Mondjuk egy ezer forintos üzemanyagszűrő sem egy nagy tétel. Tudom, te tankoltál, de attól még jöhetett egy vödör trutyi a pisztolyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!