Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Junak motorról mi a véleményet...

Junak motorról mi a véleményetek? Leginkább a 125 ccm-esek érdekelnének. Megbízható márka? Linklent.

Figyelt kérdés
www.junakmotor.hu
2016. máj. 31. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom hasonlóképpen megy mint a Rometek esetében.

Valamilyen Honda vagy Suzuki licenc alapján Kínában gyártják, és Lengyelországban szerelik össze.

Ettől függetlenül én nem félnék tőle.

Pl. nagyon tetszik a Romet ADV 125.

De ezek a Junakok is jól néznek ki.

Úgy hallottam a megbízhatóságukkal sincs gond.

Persze ne várja el tőle azt az ember, amit pl. egy Yamaha SR125-től. De ezek már nem azok a motorok mint régen. Pl. anno a Romet gyakorlatilag bárhova elvitt. De hogy hányszor vitt haza is? Ja, az más kérdés :-)

Ma már azért nem gyárthatnak ilyet, még a Kínaiak sem.

2016. máj. 31. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Az igazi Junak motor ez volt, a mostaniak halványak!

[link]

2016. máj. 31. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod! Szóval megbízható kis gép, azok szerint amit leírtál. Te vásárolnál egyet? Csak azért, mert félek tőle, hogy lesz-e hozzá elég alkatrész, meg nem-e hagy cserben az úttesten.
2016. máj. 31. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nyugodt szívvel vennék ilyet. (Mint említettem, Romet adv-t)

Egyáltalán nem tartanék attól hogy bárhol otthagy.

Úgy gondolom, kicsit jobban oda kell rá figyelni, gyakrabban átnézni, talán előbb kezd itt-ott csörögni-zörögni, de jópár 1000 km-t meg kell tegyen gond nélkül.

Csak kérdés az alkatrész ellátottság... Bár ha márkakereskedés van, gyanítom hogy az alkatrészellátást is megoldják.

2016. máj. 31. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm. Eddig meggyőző. Másvalaki? Várok még nyugodtan válaszokat.
2016. máj. 31. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Még valami! Nem találom a motoroknál a Nyomatékot. Szóval, hogyan lehet kiszámolni a nyomatékot, ha a motor 125 ccm, 6,42 kW?
2016. máj. 31. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért annyira nyugodtan tuti nem vennék mint egy megbizható, bevált márkát.
2016. máj. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!