Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszik nektek a Seat Altea?

Tetszik nektek a Seat Altea?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és érdekelnek a vélemények. mindenképp dízelt vennék, mert sokat közlekedek városon belül.
2016. máj. 31. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, alig várom hogy öt hatszázért is lehessen már venni.
2016. máj. 31. 11:05
 2/11 Tomcatters ***** válasza:
Haaaaaat... nekem nem annyira , sztem szebb a Leon
2016. máj. 31. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hétköznapi. ne is ronda, de annyira szépnek sem nevezném.
2016. máj. 31. 11:31
 4/11 A kérdező kommentje:
a leonnak nekem a hátsó ajtó kilincse nem tetszik. meg kicsinek is találom. de várom még a válaszokat! :)
2016. máj. 31. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért számít az, hogy másoknak tetszik-e, vagy sem?

A dízel motort meg pontosan a városi közlekedéssel lehet legjobban gyilkolni, a dízel "hosszútávfutóként" érzi jól magát, hiába közlekedsz összességében sokat városban, ha közben gyakran megállsz, a motor folyamatosan hidegen jár.

2016. máj. 31. 14:16
 6/11 A kérdező kommentje:

csak pusztán érdekel, nincs semmi jelentősége..

és azért veszek dízel autót, mert az legalább nem 9-10 litert fogyaszt városban.. az nem túl gazdaságos. a benzines autóktól amúgy is kiráz a hideg, erről nem nyitok most vitát

2016. máj. 31. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is nagyon tetszik! Mégsem az a kirívó, de kis formás autó. Mostmár, hogy 15 évig benzines autóim voltak, most lett dízel, sokkal jobban dízelpárti lettem. Sokan mondják rá, hogy traktor meg minden, de akkor nem kell ránézni. Nincs az, mint a benzinessel, hogy ha futózok kicsit jobban megrakodva, hogy a világba kell pörgetni és akkor se nagyon megy. A dízel ugyan úgy megy, mint üresen. Egyszóval imádom a dízelt.
2016. máj. 31. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

"és azért veszek dízel autót, mert az legalább nem 9-10 litert fogyaszt városban.. az nem túl gazdaságos. a benzines autóktól amúgy is kiráz a hideg, erről nem nyitok most vitát"

Nem is kell, a szervíz költség bőven igazolni fogja, hogy mekkora hülyeséget csináltál, részecske szűrőset vegyél, 800-900 km-nt szervíz a vége, városi közlekedésnél. 30-40 ezer a tisztítás. A 3. után pedig lehet venni újat, sok pénzért.

Disel autópályára jó. Városba felejtős.

2016. máj. 31. 17:31
 9/11 A kérdező kommentje:
ok :) szia ;)
2016. máj. 31. 19:17
 10/11 anonim válasza:
Nagyon szép
2019. máj. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!