Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnék Suzukiról...

Hogyan tudnék Suzukiról átszokni egy nagyobb autóra?

Figyelt kérdés

Problémám az, hogy mivel picike Suzukival járok már fél éve, olyan szinten megszoktam a méreteit, hogy pl.ma busz mellett úgy mentem el, ( mind két oldalt autók álltak igaz nekem szerintem meg kellett volna állnom ) hogy abban a pillanatban a tükröm és a busz oldala között egy gyufát nem lehetett volna hosszába elhelyezni, van, hogy fél autónyi helyre parkolok be ( ez attól is függ, hogy közlekedőtársaim mennyire figyelnek a bevásárlás hevébe a vonalra) tehát teljesen kihasználom az autó adottságait.

Viszont van nekünk egy nagyobb autónk eddig soha nem mertem vezetni mert nagy, na meg igazából a lényege, hogy garázsba áll és az egyezség része ha ki tudok állni vele 2.3méter széles garázskapun akkor használhatom, ez egy ilyen próbatétel, hogy frissen festett autót ki kéne hoznom ebből a ominózus garázsból segítség nélkül. Beteg gondolat így egyből de jogos. Ti hogyan kezdenétek neki?

2016. máj. 30. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem úgy kezdenék neki, hogy beleülök és próbálkozom. Kívülről nézegetve, centivel méricskélve, íveket fejben lejátszva még senki sem tanult meg autót vezetni.
2016. máj. 30. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Átszokni : venni kell nagyobb autót és menni vele.

Amúgy kb . menj szélesebben ,mintha szélesebb lenne a kocsid is ,kezeld úgy mitnha nagyobb lenne,direkt mindenhova szűkebbre tedd,kisebb helyeket hagyj,centizz ki mindent.

2016. máj. 30. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Idővel megszokod.
2016. máj. 30. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Minimum 600 km vezetéssel a nagyobb autóval. Más alternatíva nincs.
2016. máj. 30. 23:49
 5/5 Osynho ***** válasza:
100%
Milyen autó az, amivel gond egy 2.3m-es kapun kiállni?
2016. máj. 31. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!