Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért forrt fel a hűtővíz?

Miért forrt fel a hűtővíz?

Figyelt kérdés
Szóval van egy 2.4td hiace-unk és múlt héten úgy jártunk vele hogy húzattunk vele utánfutót és felforrt a víz pedig előtte nem csinált ilyet soha
2016. máj. 29. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Sok oka lehet..

-Kevés a hűtőfolyadék

-Araszolgattatok, nem volt menetszél

-Nem működik a hűtő ventillátor

-Nagyobb teher volt a futón

-Sz@r a termosztát

2016. máj. 29. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

az a helyzet, hogy előttem mindent elmondott a hozászóló.

annyit javaslok, hogy nyár lévén engedd le egy vödörbe ami most a hűtőben van, és töltsd fel a rendszert vasalóvízzel(nagyjából desztillált víz)..ezzel járj nyáron, aztán kiderül...

2016. máj. 29. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok.

De még hirtelen az is eszembe jutott,hogy lehet el van valahol tömődve a hűtő,le van vízkövesedve,egyéb szutyok került bele-->lecsökkent a keresztmetszete-->nem kielégítő a víz keringése, ami még arra elég,hogy a kocsi elmegy,nem forralja a vizet,de mikor már húzol valamit akkor már kevés.

Vidd el szerintem egy szerelőhöz,mert látatlanba ennyi infó alapján nem fogjuk tudni neked megmondani. Kérdésedből,megadott infókból nekem az jön le, hogy nem értesz hozzá egyáltalán.

Ilyen esetekben meg kb onnan kell kezdeni, hogy nem-e lyukas a hűtő,van e benne egyáltalán víz!:D

2016. máj. 29. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Kiderítettem mi a baja el volt tömődve a lamellák köze
2016. máj. 29. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Bogarak bosszúja a szélvédőn sztterülő társaikért. :D
2016. máj. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!