Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jön ki a hütőviz tartály...

Miért jön ki a hütőviz tartályból a viz?

Figyelt kérdés
Audi 80 1.8 s-rol van szó. Alap jaraton kicsit pörgetve fel megy a víz 110 fokra le állítom varok egy kicsit le tekerem a hűtő tartály sapkáját elinditom aztán kicsit járatom pörgetem és kifut a viz a tartalynal. Mi lehet a probléma.?

#hőfok #Audi 80 #víz melegedés
2016. máj. 28. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez most nem komoly ugye?

A hűtés zárt rendszer, ynomás alatti vízzel, ami nem forr fel 100 fokon, ellenben ha nyitottá válik a rendszer - levetted a kupakot - máris forrni fog hamar.

110fok meg még határeset, amúgy lehet termosztát, vagy épp egy eldugult hütés is.

2016. máj. 28. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Ez normális is lehet ha nincs egyéb probléma.

A víz 110 fokon már forr de ha nyomás alatt van akkor még nem.

2016. máj. 28. 07:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a termosztát az nyit forró mindegyik cső a hűtő is forró mindenhol szóval nincs el dugulva.. Állandó 110fok nem igazán jó szerintem hosszú távon
2016. máj. 28. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy felmegy 110 fokra a víz az nem jó dolog, de hogy levett kupakkal járatva a motort kijön a víz abban nincs semmi rendkívüli. Nem arra van kitalálva a rendszer hogy nyomás (meg sapka) nélkül üzemeljen.
2016. máj. 28. 09:48
 5/6 My János 1926 válasza:
Lehet hogy rossz a kiegyenlítő tartáLy záró fedele és nem tartja meg a benne lévő nyomást fogyatkozni kezd belőle a folyadék és ezért egyre jobban felforr.
2019. ápr. 2. 19:57
 6/6 My János 1926 válasza:
nekem ez volt de vettem rá új sapkát és jó lett.
2019. ápr. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!