Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meghibásodhatott a kinyomócsap...

Meghibásodhatott a kinyomócsapágyam, ha nehéz váltani lenyomott kuplung pedálnál, és zakatol közbe?

Figyelt kérdés
206-os peugeotom ,még gyári 14 éves kinyomó csapágya,amiben most 120e km van...
2016. máj. 29. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ajánlatos kuplung szettet cserélni, mert ügye együtt kopnak a cuccok. Nekem Suzukim van amikor megkaptam a jogsit pont előtte 1 nappal kezdte a hangot adni, olyan 220 kilométert tudtam csak városba menni vele mikor már kettőt kellett kuplungoznom, hogy egyáltalán valahogy váltson, pont a házunk előtt mondta be a unalmast, és onnét sehova nem tudtam menni, szerelő vontatta be, hogy megcsinálja. Minél előbb menj szervizbe vele. Nekem amúgy 42 ezerért cserélte mindennel együtt. Ne jelentsen semmit az, hogy 120 ezer van benne, nekem 150 ezer volt akkor, de az ugyan olyan másik Suzukink 320 ezernél jár és semmi baja sehol. Az a csapágy tartozik a 10% ami pont a megadott 60e-150e ig bírja.
2016. máj. 29. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy is szét kell kapni csapágy miatt akkor látjátok a uplung miylen állapotban van.
2016. máj. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!