Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hülyén néznék ki egy Simsonon...

Hülyén néznék ki egy Simsonon a 190 centimmel?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog nézni senki, amúgy nem néznél ki hülyén.

szoktam látni reggelente a piacról hazafelé araszolva saccperkábé 150 kilós bácsit, csomaggal...nos ő alatta elvész a szimó, de megy rendesen...

2016. máj. 28. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Ismerősöm 186 cm teljesen normálisan ül rajta.
2016. máj. 28. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 110 kiló 180 centi, beszólogattak, hogy úgy nézek ki mint a babák a lábbal lökdösős kismotoron.
2016. máj. 28. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, meg amugy sem foglalkozik vele senki.
2016. máj. 28. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem fontos. Ha neked nem kényelmetlen vagy zavaró, akkort menj csak vele. Mások nem számítanak.

A Simsonnak pedig megvan a hangulata, még ha nekem nem is volt soha. De megnézem őket, akármilyenek is :P.

Nekem zárt sisakom, nem bőrcuccom és hátsó dobozom van a cruiseremen, ez egyesek szerint nem illendő, de nekem így jó és praktikus, mások pedig kicsit sem érdekelnek... Szerintem ezt így kell.

2016. máj. 28. 23:31
 6/6 S70E ***** válasza:
100%
Hali.Nem,szerintem nem néznél ki hülyén rajta,én a 186centimmel vidáman elmotorozok vele,és volt már sok mocim,de én még mindíg szeretem a SIMSON-t!
2016. jún. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!