Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő nagymotoros vagyok...

Kezdő nagymotoros vagyok (35F), egy cruiser-hez milyen ruházatot, sisakot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Ha stílus szerint nézem, akkor ugye csizma,bőrnadrág,bőrkabát,nyitott sisak (sőt, bilisisak).

Ha praktikum szerint akkor zárt sisak (az is feltűnő színben) és feltűnő ruházat (láthatósági mellény). De ez meg hogy néz már ki?

Persze a testi épségnek van prioritása, de még csak zárt bukós chopperest/curisert is alig láttam, nemhogy neonmellényben pompázót.

És bőr vagy cordura ruházat? Nem szándékozom 100m-eket csúszni, de izzadni sem szeretnék, így maradnék a cordura-nal.

Sokakat látok farmerben is motorozni, ennek mi értelme, hiszen nem sokat véd...

Mit ajánlotok, milyen sisak és ruházat legyen végül?

2016. máj. 27. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a bőr amit a komolyab motorosokon látni azért nem épp egy sima bőr.
2016. máj. 27. 22:22
 2/3 anonim válasza:

Hát szerintem egy cruiseren is tud jól kinézni egy zárt sisak de jobban is véd.

"Sokakat látok farmerben is motorozni, ennek mi értelme, hiszen nem sokat véd... "

Nem sokat de többet mint a melegítő(csúszásra gondolok)

Zárt sisakhoz egy "lengébb" cordura néz ki jobban szerintem..

Sisakból pedig (főleg Sharkból van több) jól kinéző jól látható sisak és shox kabátból szintén ugyanígy

Ez mind az én véleményem.

2016. máj. 27. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

"Sokakat látok farmerben is motorozni, ennek mi értelme, hiszen nem sokat véd..."

Ha én motorozáskor mindent a védelemnek rendelnék alá és nem az lenne a szempont, hogy élvezzem, akkor kevlárpáncélban ülnék a páncélozott, lánctalpas motoromra. De kizárólag a garázsban, és ügyelnék arra, hoy a motort még véletlen se indítsam be, mert esetleg rosszul leszek a kipufogógáztól.

2016. máj. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!