Megéri megvenni egy '96-os évjáratú VW Polo 3 (6n) tipusú autót?
Figyelt kérdés
Egy barátomtól vásárolnám 250.000 Ft-ért. Tudom az autóról hogy jó kezekben volt, mert a fent említett barát édesapja autószerelő. 217000 km van benne, 1.4 benzines(60LE). Az extrák nem számítanak, de egyébként tolótetős. Semmilyen baja nincs az autónak. Szerintetek megér 250000 Forintot egy 20 eves, 217000 km-rel rendelkező autó?2016. máj. 27. 14:57
1/5 anonim válasza:
Határeset. De ha tényleg nagyon jó állapotban van, karbantartott, nem rozsdás, akkor jó lehet.
Ennyi megtett km után már lehet rá számítani hogy elkezdenek előjönni mindenféle kisebb bajok. De a Polok általában elég strapabírók szerintem
2/5 A kérdező kommentje:
Nem rozsdásodik sehol, féktárcsa, fékbetét, önindító, illetve komplett kuplung csere történt a közelmúltban, ezekről tudok. Egyébként köszönöm a gyors választ.
2016. máj. 27. 16:56
3/5 anonim válasza:
ALkudd le 200 ra, akkor megéri már tuti.
4/5 A kérdező kommentje:
Alkudni már nincs pofám, így is csak nekem adja ennyiért, plusz még téli és nyári gumi is jár hozzá.
2016. máj. 27. 19:54
5/5 Koaxk Ábel válasza:
A 6n Polo nem rossz kocsi nekem is volt 2, meg még 1 a családban, csak jót tudok róla mondani.
Ennyi pénzért sok jobb alternatíva nincs, max ilyen Swift, F Astra de szerintem ezeknél a Polo jobb kocsi, még ha a Swift elvileg megbízhatóbb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!