Érdemes első tulajdonostól autót venni több 100 ezer ft. -al drágábban?
Jó autót kell venni, vagy normális kereskedőtől, vagy pedig normális privát eladótól, jó, kialkudott áron.
Attól még, hogy azt mondja első tulaj nem biztos, hogy az, és nem is garancia semmire az sem ha valóban ő az első tulaj
A piacon a kereslet-kínálat függvényében lehet vásárolni (nem csak autókra vonatkozik).
Az is természetes, hogy az eladó többet szeretne kapni, a vevő kevesebbért jobbat venni - ok nélkül nem szabad felárat fizetni.
Nézz meg néhány hasonló autót, hogy legyen összehasonlítási alapod.
Attól függ. Egy 4-5 milliós autónál én azt mondanám, hogy az már nem különbség. Egy 200-300e-es "roncsnál", már indokolatlan felárnak gondolnám.
Én elégedett voltam. Minden dokumentációt, szervizszámlát megkaptam. Még az ablaktörlő lapátról is megvolt a számla gondolsan lefűzve. Megvolt a biztosnági kártya is, nem kellett miatta utólag rohangálni. És még olcsóbb is volt így, mert nem kellett a kereskedő/közvetítő jutalékát kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!