Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes első tulajdonostól...

Érdemes első tulajdonostól autót venni több 100 ezer ft. -al drágábban?

Figyelt kérdés
Aki első tulajtól vett használt autót mennyire volt elégedve a vétellel?
2016. máj. 25. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Jó autót kell venni, vagy normális kereskedőtől, vagy pedig normális privát eladótól, jó, kialkudott áron.

Attól még, hogy azt mondja első tulaj nem biztos, hogy az, és nem is garancia semmire az sem ha valóban ő az első tulaj

2016. máj. 25. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A piacon a kereslet-kínálat függvényében lehet vásárolni (nem csak autókra vonatkozik).

Az is természetes, hogy az eladó többet szeretne kapni, a vevő kevesebbért jobbat venni - ok nélkül nem szabad felárat fizetni.

Nézz meg néhány hasonló autót, hogy legyen összehasonlítási alapod.

2016. máj. 25. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ. Egy 4-5 milliós autónál én azt mondanám, hogy az már nem különbség. Egy 200-300e-es "roncsnál", már indokolatlan felárnak gondolnám.

Én elégedett voltam. Minden dokumentációt, szervizszámlát megkaptam. Még az ablaktörlő lapátról is megvolt a számla gondolsan lefűzve. Megvolt a biztosnági kártya is, nem kellett miatta utólag rohangálni. És még olcsóbb is volt így, mert nem kellett a kereskedő/közvetítő jutalékát kifizetni.

2016. máj. 25. 13:23
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Csak az a tulajdonság, hogy "első tulajdonos" nem ér meg semmi felárat. Egy tulajdonos is le tudja amortizálni, és több tulajdonos is megfelelően karbantarthat egy autót.
2016. máj. 25. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha oylan állapotban van.
2016. máj. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!