Leggyorsabban hogyan tudnék simsonhoz jutni? Lehet üzemképtelen lepukkant simson is csak a lehető legolcsóbban és s50 vagy 51-es érdekelne!
Nekem van egy eladó S51-esem, 40ért viheted, az alatt nem adom.
A segédmotort nem kell átíratni, amikor megvan az adásvételi akkor bemész a biztosítóhoz és kötsz biztosítást rá és ennyi. A biztosítás nem tudom mennyibe kerül mert én nem használom a motort ezért nem is kötöttem rá.
ADÁSVÉTELI KELL
papírboltban 60 forintért vettem én 2 éve.
csak átiratni nem kell.
Amúgy nem MOTROT hanem MOTORT
Csak utána rakod a "T"-t, a tárgy ragját ;)
20:08
Az ilyen nyelvtani dolgokból sok probléma van, főleg a magyarnál, de am mind a 2 helyes!! Ez ugyan olyan, mint amit itt a gyakorikerdesek.hu-n láttam ahol az volt a kérdés, hogy melyik helyes? epret, vagy epert? Elvileg epert lenne ittis a helyes válasz (nyelvtanilag), de mind a 2 helyes és mindenki az epret írta válasznak, mert általában írásban mindenki így használja. Hibának igazából már az számít, ha j helyett ly-t használok vagy fordítva, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!