Wilcoxa kérdése:
Kivonták a forgalomból átíratás elmulasztása miatt. valaki tud segíteni? A többi lent!
Figyelt kérdés
Adott egy "xy" Autó,amit megszeretnék vásárolni friss jogsis tanuló kocsinak tökéletes!Szóval ezzel csak az lenne a probléma hogy mikor a srác megvette nem íratta át durván 1 évig és nem volt se biztosítás se semmi, csak a műszaki vizsga de egyszer igazoltatás közben levették a rendszámom és kapott egy büntetést amit rendezett de az autó továbbra sincs átírva, kvázi lóg a levegőben. most Engem mi terhel ha meg vásárlom? Eredet vizsga Műszaki vizsga, Új forgalmi, biztosítás ? vagy fizetnem kell dupla átíratás költségét is amiért nem volt a nevén az autó? van rá valami esély hogy újra forgalomba legyen? elvileg ideiglenesen van kivonva Tapasztalatok?2016. máj. 22. 17:31
1/5 anonim válasza:
Szóval az eladónak kötelessége át íratni ,te csak utána tudod a nevedre íratni, utána műszaki ,kötelezőbiztosítás,az eladónak el kell vinnie eredetiségi vizsgára így kapod a törzskönyvet ez kb egy időben fog történni!
2/5 A kérdező kommentje:
De ő kapott búntetést! Azt kifizette!
Most nem úgy van a dolog hogy akkor engem csak az átíratás terhel?
2016. máj. 22. 20:30
3/5 A kérdező kommentje:
Mert úgy tudom hogy az új vásárlót az az "engem" már nem terhelnek plusz költségek dupla átírás stb! Vagy rosszul gondolom?
2016. máj. 22. 20:38
4/5 anonim válasza:
Ha büntetést kifizette akkor nincs más.
5/5 A kérdező kommentje:
Na erre voltam kíváncsi!
Danke 💪
2016. máj. 22. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!