Mi romolhatott el az autoban? Mennyi lesz a javitas?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan a keresztezodesnel Stopnal valo indulaskor az auto miutan engedtem vissza a kuplungot elkezdett recsegni ropogni. Persze elso reakcio egybol le az ut szelere sebesseg nelkul. Eloszor azthittem elutottem valamit vagy ramentem es leszakadt valami az autorol, de miutan megneztem es semmi kulso serules nemvolt beultem es mikor tovabb akartam menni engedem vissza a kuplungot es semmi mozgas csak nagyon hangos zajok a motorbol mintha osszetort volna valami benne. Kihivtam gyorsan haverom mert megis egy forgalmas uton a keresztezodesben allni nem tul celszeru, o picit ert az autokhoz eloszor aztmondta h a sebvalto ment tonkre de mivel uresben nincs hangja az autonak motor normalisan jar csak sebessegben van az a hang ezert aztmondta h a diffi ment tonkre illetve benne valami. Ha kitekerte a kormanyt teljesen jobbra es ugy akart indulni csak recseges de ha balra teljesen akkoris recsegett de elkezdett picit elore menni. Szerintetek a diffi ment tonkre? Es benne pontosabban mi? Illetve mennyi lesz szerintetek a szerviz? Skoda octaviarol lenne szo es az a baj hogy nem az en autom, sajnos hetvegen lehetetlen volt elerni egyetlen szervizt is ezert holnapig kell varnom. Most egy szerviz ele vontattuk es ott all egy parkoloban elore is koszi!2016. máj. 22. 13:37
1/5 szántóvető válasza:
difi nem hiszem hogy van benne,ellenben féltengelycsukló hiba elképzelhető.ez néhány tízezres tétel,nem nagy dolog.de ha nem ez a baja akkor valami más,kitalálni nem könnyű :)
2/5 anonim válasza:
Otthon a monitor elött ülve nincs ember aki meg mondja hogy
pontosan mi is a hiba oka ! Kuplung szerkezettöl kezdve, a féltengelyig sokféle alkatrésznek lehet gondja, ha szerencséd van, nem a legdrágább dolog kell majd bele!
3/5 A kérdező kommentje:
Hat rendben remeljuk nemlesz semmi nagyobb gond holnap kiderul, koszi a segitseget
2016. máj. 22. 19:20
4/5 A kérdező kommentje:
ja és még annyit tennék hozzá hogy vontatás közben is azt a fura recsegő hangokat adta ki az autó, természetesen üresben volt
2016. máj. 22. 19:28
5/5 anonim válasza:
Akkor is lehet difi vagy váltó, bár váltónak olyankor csak a kihajtótengelye forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!