Honda Civic 1.4 75le (6. gen) Szeretnék belőle több erőt kihozni kb 200ezer ft-ot szánok rá. Hondások segítségét kérném. Első saját kocsim. Kb 110-120lovat kihozni. Lehetséges?
1. Nem kormol a TDI-m,ez csak azért elterjedt mert behoznak sok szemét 6 millio km-t futottat.Vagy nagyon durva chip/vagy szar van benne.
2.Ha nem szeretnétek tüdőbajt,akkor inkább nem szabad hagyni hogy eléd kerüljön,akkor nem szívod be.
3. Nem azért veszünk TDI-t mert keveset eszik,hanem mert sokkal jobban vezethető és sokkal jobban megy mint a szívóbenya társaik.Ez csak egy velejáró nagyon pozitív dolog.
4.Kevesebbet kell tankolni,de ha megnézed egy jó állapotú TDI nagyon drága,Civic fele annyiba kerül hasonló évjáratban.Tehát drágább kocsiról beszélünk.Lehet azt mondani,hogy csóró vagy mert csak egy benzinesre futja és nem tudod kifizetni a drágább turbódízelt. Tehtá nagy butaságot mondasz,nyílván aki megveszi 25-30 Millióért az X6 Q7-et dízellel az nem tudja tankolni :D
Ja és okkal nem gyártottak ezekben sem benzineset túl sokat.Ki lehet találni,hogy vajon miért?! :)
1. tejöttél ide kötekedni
2. Tisztábanvagyok az árakkal
3. Az én válaszom is kb annyira értelmes mint a te beszólásod PEACE :D Az az magyarul h.lye kérdésre hasonlóan h.lye válasz ;)
4.akik 25-30 millióért vesznek autót ,az nyilván nem a te értelmiségi szinted,azokkal semmi baj nincs és az autóikkal sem :) Dízellel sincs semmi bajom ... ez a válasz csupán neked szólt(Ironikus) ;)
Gyári 1.4 civic vs gyari 1.9 tdi
Civi: 1397ccm szívó 90le
Golf: 1998ccmturbó 90-110le
Videó
Fej fej mellett haladnak egy jóval nagyobb ccm turbós motor...... és még koromkondenz is van mögötte... termeszetesen chipelni lehet ... doppingolni gyárilag egy hasonlo ccm 1.8 civic röhögve korbe autózná ... 1.4 szívóval alig bír :)
Nekem is hondam van accord (ujonan vettem) .. Annak ellenere hogy ha akarnek vehetnék 2 x6 ost is :) De nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!