Bükkben, Mátrában a szerpentineken sosincs traffipax, sebességmérés? (motoros időszakban)
Kezdő vagyok még nagy ccm-es motorok terén, így konkrétan pislogás nélkül közlekedek egy-egy "pörgősebb" szakaszon, ahol rutinosabbak úgy kielőznek hogy azt sem látom utána hogy milyen motor volt... Nem merek jelenleg gyorsan menni hiába felvehetném velük a versenyt, még a kanyarokban sem merek igen belefordulni.
Ami meglepő hogy ilyen 110-150 között simán teljesít néhány ember egy-egy szakaszt, hol ott egy Lillafüred környéki útminőség meg számos tényező nem épp kiszámítható.
Nem a gyorshajtás ellen vagyok, hisz erre valók az ilyen motorok, ami engem érdekel az-az hogy miért nem látni rendőrt, vagy hegyi szakaszokon nem figyelik a sebességet?
Pl ma azt hittem hogy futamba csöppentem, jöttek ki a kanyarból nagy tempóval az egyik rögtön egy kerékre ágaskodott és jócskán 100 felett mehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!