Mi lett a fékkel? Aprilia sr 50
Figyelt kérdés
Aprilia sr 50 (kör) minarelli | menet közben miért ment el a hátsófékem? Rápumpáltam 5-10 et és vissa jött aztán rá nem sokra megint elment, és már vissza se jött hiába pumpáltam. Megálltam a motorral átnéztem a csövet es a csatlakozásokat de sehol sem láttam olajszivárgást, mi lehet a gond? Miután nem találtam szemmel látható hibát hagytam a motort vissza mentem 5 perc mulva és megint volt rajta fék, eddig sose csinált ilyet, nem tudom leszedni a burkolatot a kormányról mert munka helyen vagyok és semmi szerszám nálam, elképzelhető hogy az olaj kevés a tartályban?2016. máj. 21. 18:40
1/4 anonim válasza:
igen, vagy tönkrement a főfékhenger.
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem csak olaj hiány, kimentem az előbb és pumpálgattam sokáig,de nem csinálta mintha semmi baja sem lenne
2016. máj. 21. 18:52
3/4 anonim válasza:
Az még a jobbik eset, de hamar ki fog derülni
4/4 anonim válasza:
A fékfolyadék (már régen nem olaj) egyik kellemetlen tulajdonsága, hogy képes vizet felvenni a környezetéből. Ha ilyen vizes fékfolyadék van a rendszerben, az többszöri fékezés hatására képes felforrni, és oda a fékhatás. Aztán kicsit hűl, kidolgozod a levegőt, és megint van féket.
Ezért kell két évente lecserélni a fékfolyadékot.
Persze ez is csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!