Milyen motort vegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen motort vegyek.Apukám vespa-t szeretne hogy vegyünk, de én nem szeretnék mert az új vespa eléggé drága és új suliban nem akarok rögtön feltűnő lenni stb. Amin most gyakorolok az egy Aprilia Scarabeo, és igazából tetszik, meg szeretem. De nagyon mást nem néztem egyáltalán nem értek a motorokhoz. 1 hét múlva vizsgázok városban , és ballagásom előtt kapnám/venném a motort. Válaszokat kösznöm!2016. máj. 21. 07:12
2/12 Tomcatters válasza:
Szerintem nincs abba semmi,ha kapsz egy uj Vespát :) Örülj neki , ezért belédkötni csak a primitívek fognak ,ha fognak :)
3/12 A kérdező kommentje:
Hát, igazából nincs keretem. Biztosan új motort szeretnék, hogy ne legyen nagyon gond ,hogy megáll vagy bármi.
2016. máj. 21. 07:35
4/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretek feltűnő lenni, és félek hogy megbámulnak vagy bármi.
2016. máj. 21. 07:36
5/12 Tomcatters válasza:
Akkor nézzetek valami Hondát , en Honda fun vagyok , ugyh azt ajánlom,rendkivül megbízható márkák, és ránézésre nem is olyan drágák szerintem ,vagyis nem azt sugalljak a kis honda robogók :)
6/12 anonim válasza:
Nem azt sugallják, de k.rv@ drágák :DDD Szerintem teljesen jó a Vespa, nem is feltűnő és azért még megy is.
7/12 Tomcatters válasza:
Szerintem is jó a Vespa :) Ugy h hajrá :)
8/12 Tomcatters válasza:
Mist nézem , bután fogalmaztam , Marmint drágák a honda robogók,de nem azt sugallják akart lenni :D :D
9/12 A kérdező kommentje:
És van amit ajánlanátok? nembaj ha kicsit fiúsabb.
2016. máj. 21. 09:31
10/12 Tomcatters válasza:
Vespan kívül első körben a Hondat ajanlottam,de körbenezhetsz mas japan gepek között is pl yamaha ,esetleg olasz piaggio, aprilia annyira nem ertek a motorokhoz sosem volt motorom,autos voltam mindig,de tudom ,h ezek jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!