Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » új fényezés? Vagy fóliázás?

új fényezés? Vagy fóliázás?

Figyelt kérdés
peugeot 206-os autómat szeretném újjá éleszteni, kis tuning, nagyobb kerekek és persze a fényezés. Szoval az lenne a kérdésem hogy melyik a szebb és látványosabb megoldás ? és hogy melyik érné meg jobban az árát ?

2016. máj. 21. 17:46
 1/9 Tomcatters ***** válasza:
100%
Én fényeztetném :) aztan vigyáznék rá ahogy tudok :)
2016. máj. 21. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A szebb a fényezés. A praktikusabb a fóliázás. Csak 50%ban tudsz vigyázni az autódra. A maradék 50%ot a többi autós adja. Amikor közlekedsz neked mehet bárki. Ha parkolóban parkolsz akkor is ki van szolgáltatva az autód más autósoknak vagy rosszindulatú gyalogosoknak. Ebben az esetben a fólia érné meg jobban mert az védi valamennyire a fényezést.

Én políroztatnám az autót és utána azonnal le is fóliáztatnám egy minőségi tartós fóliával ami sokáig jó lesz.

2016. máj. 21. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá kerll tenni, hogy azért árakban a fényezés és a foliázás nem összehasonlítható.
2016. máj. 21. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ha valaki még irna tanácsokat irjon :) de ám van ilyen védőfóliázás, az autó kapotájára és a fényszórókra asszem dehát igy még drágább lessz...
2016. máj. 21. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Hogyha ár érték arányban a legjobbat szrugalmasrugalmasgalmasretnéd az újraélesztett kisautódnak, akkor a folyékony autófóliát választod.

Előnyei:

- matt és selyem fényű kivitelben is rendelhető,

- eltávolítható nyom nélkül,

- újra felhasználható,

- a mélyedésekben nem kell vágni - illeszteni, így nincs később hibalehetőség,

- minden kis mélyedésbe - karosszéria ívbe 100%-ban felveszi a bevonandó elem formályát,

- nincs ragasztóréteg,

- nagyon jól védi az eredeti fényezést rugalmassága és szakítószilárdsága által,

- 400%-os az anyag nyújtatósága,

- 3-5 év garancia.

Hogyha elküldöd, hogy hány ajtós kivitel, akkor tudok konkrét árakban is segíteni.

Thomy

2016. máj. 22. 10:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát erről még nem hallottam de jól hangzik. 5ajtós ám :)
2016. máj. 23. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Mi lenne az elképzelésed?

Fényes vagy matt?

Hagyományos szín vagy valami különleges?

Flip - flopp, kaméleon vagy akár gyöngyház?

Ezen kérdések ismeretében az ára 230-396,000 Ft. nettó áron és 3-5 év garanciával, anyaggal és munkadíjjal együtt.

2016. máj. 24. 01:15
 8/9 A kérdező kommentje:
fuh.. hát az utóbbi ár az jó magas sztem annyiért már újra is fényeztethetném, ilyen matt kékre gondoltam vagy ha nem akkor a fényesből sötét szürke. és köszi a tanácsadást :)
2016. máj. 24. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Antracit szürke (RAL 7016)matt kivitelben az alsó árkategóriából el is készül és van is raktáron. Szakműhelyünkben meg tudod tekinteni egy Subaru légbeömlő van ezzel a RacerDip folyékony autófóliával lefújva. Az utóbbi áron a drágább kategóriás anyagok rendelhetőek (gyöngyház, kaméleon, stb).
2016. máj. 25. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!