Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van egy malaguti f12 léghűtéses robogóm. Eddig mindig önindítóról indult. Mentem vele kb 2KM-t megálltam egy üzlet előtt majd mikor végeztem ott és indultam volna elfele akkor nem reagált az önindító. Rögtön megnéztem, hogy az index a duda működik-e, de sajnos ők se reagáltak semmit. A duda menet közben nyekerget, az index menet közben jó volt. Amint haza értem az aksit meg mértem, hogy mennyi a feszültsége, de az aksi teljes mértékben jó értéket mutatott szóval nem tudom mi lehet a probléma.

2016. máj. 20. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kábeszakadás?
2016. máj. 20. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagy vonalakban átnéztem a motort így délután amikor a hiba jelentkezett, idomokat levettem, de semmi ilyesmi problémával nem találkoztam.
2016. máj. 20. 22:15
 3/4 hellocsao válasza:
beazott valahol az elektronika, vagy zarlat van valahol
2016. máj. 22. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Beázni sajnos nem tudott ugyan is a probléma meg jelenésekor és elötte csapadék mentes volt az idő. Leszedtem az első idomot és a műszar fal mögött van egy fekete kis doboz fogalmam sincs, hogy mi lehet az de annyit tudok, hogy lóg belőle egy fekete vékony vezeték ami nem tudom, hogy hova megy.
2016. máj. 27. 01:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!