Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renault sokáig miért csinált...

A Renault sokáig miért csinált olyan csúnya autókat?

Figyelt kérdés

A mai generációs autóik nagyon bejönnek.

Pedig, számomra az Audi dizájnja az etalon.

Az új Ecpace is szép lett, pedig a legtöbb egyterűt csúnyának találom.

Van benne valami, ami nem teszi olyan bumszlivá, ormótlanná, mint a legtöbb egyterűt.

[link]

A Renaultoknál. szerintem 2003-tól mostanáig csúnya autókat csináltak.A 2003 előttiek viszont, a maga korukban nagyon szépnek számítottak.

2003 után Nagyon erőltették ezeket a sarkos formákat.

Illetve, a 2003 után gyártott, több modellnek is olyan "olcsó" hatása volt.

A családban van Espace 4. generáció, én sohasem tudtam megbarátkozni a formájával.

Az újak közül, a Talizmán a legszebb, sőt, szerintem az egyik legszebb autó a D szegmensben.

2016. máj. 20. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Azért nem voltak olyan csúnyák. A Fluence, Megane egykét változata, Laguna elég jól néztek ki mindig. Egyedül a Thalia ami nekem nem tetszik. Nézőpont kérdése persze.
2016. máj. 20. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:

A Fluance az már újabb generációs, tényleg jól sikerült.

De, a régi Thalia, Espace, Modus nem volt szép, szerintem.

2016. máj. 20. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Amelyik modelleknek olcsó hatásuk volt, azok általában olcsók is voltak. Mára a Renault felvásárolta az egész Dacia, Samsung és Nissan autórészlegét, tehát van miből dolgozni.
2016. máj. 20. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
A Fluence például a Samsung SM5-ből származik, a faszántosan kinéző felnik szintén. Az új Megane már inkább Nissan beütésű, a többi egykét típus pedig ezek valamiféle keverékei.
2016. máj. 20. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Épp ilyen designereik voltak: :D
2016. máj. 20. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés: 2002 körül bemutatták az Avantime-ot és a Vel Satis-t, ami nem igazán fogyott, mondván megelőzte a korát. érdekes módin a rákövetkező modellek egytől egyik hasonló fazonnal készültek. Talán az akkori formatervezőknél keresendő a kérdésre a megoldás.
2016. máj. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!