Showa első teló szétszedés help?!
Figyelt kérdés
derbi Senda első telóból folyik az olaj, szóval vettem új olajat meg szimmeringet, de nem tudom szétszedni. Két csavar van rajta a két végén, az egyik a keréktartó barna izé belsejében van, azt kicsavartam de nem jutottam sehova, a másik pedig a vastagabb részen egy vastagabb imbusz (nincs hozza kulcsom de ha kell akkor szerzek hozzá) Szóval melyiket kell kiszedni, és hogy utána hogy kell folytatni szétszedést?2016. máj. 20. 18:59
2/6 anonim válasza:
Hát ha kulcsod nincs hozzá addig nem is nagyon fogod tudni szétkapni, szoval kezd azzal. :)
3/6 anonim válasza:
"Szóval melyiket kell kiszedni,"
Egyiket se, a porvédőnél a vastag részt kell letekerni.
4/6 A kérdező kommentje:
Arra a porvédőre gondolsz ahol a szimmering van? Ott mit kell letekerni?
2016. máj. 21. 00:18
5/6 anonim válasza:
Jó esetben a porvédő alatt találsz egy anyát, amit körmös kulccsal lehet letekerni.
6/6 A kérdező kommentje:
A porvédő alatt csak egy kipattintható kis fém gyűrű van, és alatta egyből a szimmering.
2016. máj. 21. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!