Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Showa első teló szétszedés help?!

Showa első teló szétszedés help?!

Figyelt kérdés
derbi Senda első telóból folyik az olaj, szóval vettem új olajat meg szimmeringet, de nem tudom szétszedni. Két csavar van rajta a két végén, az egyik a keréktartó barna izé belsejében van, azt kicsavartam de nem jutottam sehova, a másik pedig a vastagabb részen egy vastagabb imbusz (nincs hozza kulcsom de ha kell akkor szerzek hozzá) Szóval melyiket kell kiszedni, és hogy utána hogy kell folytatni szétszedést?

2016. máj. 20. 18:59
 1/6 A kérdező kommentje:
2016. máj. 20. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha kulcsod nincs hozzá addig nem is nagyon fogod tudni szétkapni, szoval kezd azzal. :)
2016. máj. 20. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:

"Szóval melyiket kell kiszedni,"

Egyiket se, a porvédőnél a vastag részt kell letekerni.

2016. máj. 20. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra a porvédőre gondolsz ahol a szimmering van? Ott mit kell letekerni?
2016. máj. 21. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó esetben a porvédő alatt találsz egy anyát, amit körmös kulccsal lehet letekerni.
2016. máj. 21. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
A porvédő alatt csak egy kipattintható kis fém gyűrű van, és alatta egyből a szimmering.
2016. máj. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!