Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Fiat...

Mi a véleményetek a Fiat Bravaról?

Figyelt kérdés
Ismerős által lenne lehetőség egy 1,6os 99es 210000kmel 2 légzsák klíma,kifogástalan állapotban fix 400ért. Kipróbáltam eléggé megfogott, még csodálkoztam is hogy miért ilyen olcsó.Neten néztem tényleg ennyibe mennek.Nem vagyok képbe az árakkal de ha 500at mondtak voltak azt se sokalltam volna így elsőre.Véleményeket várnék ezzel az autóval kapcsolatban.
2016. máj. 20. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha rendbe volt tartva, akkor az 1.6-os motor tartós darab. Fogyasztásra azért számolj egy 7-8 litert. Egyébként 17 éves autó, tehát bármi előjöhet már rajt márkától függetlenül. Az ismerősi előélet nagy persze nagy előny és a km is kevés benne.
2016. máj. 20. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért olcsó mert már öregecske (17év) és nem igazán örvendenek nagy népszerűségnek, mint pl az Opel F Astra, de azok sem mennek el drágábban szerintem.
2016. máj. 20. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:
23 éves swiftem van. Az után egy álomautó. Szegényke már kezd kirohadni alólam azért esedékes az autóvásárlás.
2016. máj. 20. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Azután egy űrutazás lesz ezzel menni.
2016. máj. 20. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha rendben van akkor sok gond nem elhet vee.
2016. máj. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!