Bele fér-e az A2 kategóriába? Kawasaki er6n?
1. vagyok
2#
Te miről beszélsz ember? Teljesen hivatalosan teszik bele a fojtást, hivatalos Kawa szervizben, normálisan lepapírozva. Ha valamihez hülye vagy, akkor legalább ne szólj bele.
Na ez a másik amit nem értek!!! Hogy amikor utánna olvastam ,hogy pontosan az A2 mit is foglal magában ott ott állt feketén fehéren hogy nagyobb teljesítményű motor csökkentett teljesítménnyel nem vezethető A2 vel???
Lásd:
"“A2-es kategóriával még vezethető:
olyan motorkerékpár, amelyek teljesítménye a 35 kW-ot, teljesítmény/ tömeg aránya pedig a 0,2 kW/kg-ot nem haladja meg, és amelyet nem kétszer akkora teljesítményű járműből alakítottak át"
Azt meg tudja valaki mondani hogy pontosan hogyan is működik a vissza folytás?
Úgyértem, hogy elektronikusan szabályozzák le vagy a kipufogója tesznek valamiféle folytást?
Csak azért érdekelne mert ha a kipufogós megoldással fojtanák akkor gondolom felejtős a sport dob!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!