Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bele fér-e az A2 kategóriába?...

Bele fér-e az A2 kategóriába? Kawasaki er6n?

Figyelt kérdés
A2 jogosítványt szeretnék, és az er6-n az ami leginkább tetszik viszont nem vagyok benne biztos hogy vezethetem mert ahogy keresgéltem különböző teljesítményüekkel találkoztam és a legtöbb nem felel meg az A2 kritériumnak! Hogy lehet ez?

2016. máj. 20. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is ez van, tavaly vettem újonnan. Ha akarod, akkor tesznek bele fojtást, amivel 35kW-os lesz, tehát pont megfelel az A2-nek.
2016. máj. 20. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Legálisan sehogy, fojtással sem teljesen legális.
2016. máj. 20. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

1. vagyok

2#

Te miről beszélsz ember? Teljesen hivatalosan teszik bele a fojtást, hivatalos Kawa szervizben, normálisan lepapírozva. Ha valamihez hülye vagy, akkor legalább ne szólj bele.

2016. máj. 20. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Kicsit nézz utána NKH-nál mit és miért nem fogadnak el...
2016. máj. 21. 00:12
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Nincs minek utánanézni. Mint írtam, ez teljesen hivatalos, elfogadott, nekem is így van. Berendelte a kereskedés a motort külföldről (nem tudom EU-ba honnan szállít a Kawa), beletették a gyári fojtást, levizsgáztatták, ott van forgalmin meg mindenen.
2016. máj. 21. 08:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Na ez a másik amit nem értek!!! Hogy amikor utánna olvastam ,hogy pontosan az A2 mit is foglal magában ott ott állt feketén fehéren hogy nagyobb teljesítményű motor csökkentett teljesítménnyel nem vezethető A2 vel???

Lásd:

"“A2-es kategóriával még vezethető:

olyan motorkerékpár, amelyek teljesítménye a 35 kW-ot, teljesítmény/ tömeg aránya pedig a 0,2 kW/kg-ot nem haladja meg, és amelyet nem kétszer akkora teljesítményű járműből alakítottak át"

2016. máj. 21. 21:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Vagy ez csak a 70kw és az annál nagyobbakra vonatkozik? És ami ez alatt van az 35kw-ra vissza folytva vezethető A2-vel???
2016. máj. 21. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Így van, a max 70kW-os gépeket lehet 35kW-ra fojtani.
2016. máj. 22. 19:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Az er6-n gyárilag 53kw amennyire én tudom akkor elvileg ez lehetséges.
2016. máj. 23. 09:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Azt meg tudja valaki mondani hogy pontosan hogyan is működik a vissza folytás?

Úgyértem, hogy elektronikusan szabályozzák le vagy a kipufogója tesznek valamiféle folytást?

Csak azért érdekelne mert ha a kipufogós megoldással fojtanák akkor gondolom felejtős a sport dob!?

2016. máj. 23. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!