Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten megbízható motor/ro...

Budapesten megbízható motor/robogókereskedés?

Figyelt kérdés
Olyan kereskedés érdekelne, ahol beszámítanak használt robogót, és van választék 50-125 váltós motorok között.
2010. ápr. 9. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Törökbálintot ajánlom,ez Bp-től kb 10 kmre van ,és 4 motor kereskedés is van a településen.

RMC motor,

Red baron,( itt tuti bevesznek is, óriási választék)

Red robogó,

és a KTM is(itt crossmotorok)

2010. ápr. 10. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt ajánlom,épp ma voltam a Red Baronba.De ha robogo akkor Red Robogo
2010. ápr. 10. 13:09
 3/4 nako ***** válasza:

Hát, szerintem a Red Baron-ba max. azért érdemes menni, hogy az ember lássa, milyen motorok vannak a világon, egyébként baromi drágák.

Miért nem nézel a használtauto.hu vagy motor.hu-n? Ott el is tudod adni.

Ha meg kereskedés kell, akkor motorrad.co.hu.

2010. ápr. 11. 00:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Red Baronba és Red Robogoba voltam már fél évvel ezelőtt, de nem igazán volt 50es váltós motor.

Másik a hasznaltauto és egyéb weboldalak. Elszeretném adni a motoromat, és helyette másikat, de nem szeretnék sokat foglalkozni velük, főleg nem magánszemélyekkel. Legszívesebben beadnám egy kereskedésbe beszámítanák X összegért, és vihetem haza a másik motort.

Üdv!

2010. ápr. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!