Kingway naked 50 mennyire megbízható motor?
Szerintem bátran megveheted.
Két ismerősömnek is van Kingway motorja, az egyik egy enduro a másik egy nagytestű nagy kerekű robogó.
Mindketten évek óta használják különösebb probléma nélkül.
Nekem egy MEX SHERPA-m van szimtén nagytestű nagykerekű, a motorja szinte ugyan az mint a Kingway-nek csak az enyém léghűtéses, semmi gondom nincs vele.
A fogyasztása meg, abból adódóan, hogy 4 ütemű egyszerűen fantasztikus.
Tavalyelőtt nyáron lementem vele Bp Békásmegyerről Dunaújvárosba, az út oda vissza 200 km, a tankja 3! literes, indulás előtt teletankoltam plusz vittem magammal 1 litert vésztartaléknak motorolajos flakonban.
Arra számítottam, hogy visszafelé valahol majd biztosan kell tankolnom.
Legnagyobb meglepetésemre nem kellett, amikor vissza értem az óra szerint 200 km tettem meg, ugyanannál a kútnál megtankoltam, és 2,7 liter fért a tankba, vagyis 1,35 litert fogyasztott el 100 km-en.
Egyébként az általad kiszemelt Kingway naked 50 tényleg szép gép, megértem hogy megtetszett.
Egyetlen dolog amire különösen érdemes odafigyelni mivel 4 ütemű, a rendszeres olajcsere betartása, inkább kicsit hamarabb mint a gyári előírt, és a jó minőségű olajat nem sajnálni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!