Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kingway naked 50 mennyire...

Kingway naked 50 mennyire megbízható motor?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, és ha úgy vesszük nem is olyan drága egy robogóhoz képest. Azt szeretném tudni, hogy érdemes lenne megvenni? Mennyire megbízható? A válaszokat előre is köszönöm!
2011. szept. 18. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bátran megveheted.

Két ismerősömnek is van Kingway motorja, az egyik egy enduro a másik egy nagytestű nagy kerekű robogó.

Mindketten évek óta használják különösebb probléma nélkül.

Nekem egy MEX SHERPA-m van szimtén nagytestű nagykerekű, a motorja szinte ugyan az mint a Kingway-nek csak az enyém léghűtéses, semmi gondom nincs vele.

A fogyasztása meg, abból adódóan, hogy 4 ütemű egyszerűen fantasztikus.

Tavalyelőtt nyáron lementem vele Bp Békásmegyerről Dunaújvárosba, az út oda vissza 200 km, a tankja 3! literes, indulás előtt teletankoltam plusz vittem magammal 1 litert vésztartaléknak motorolajos flakonban.

Arra számítottam, hogy visszafelé valahol majd biztosan kell tankolnom.

Legnagyobb meglepetésemre nem kellett, amikor vissza értem az óra szerint 200 km tettem meg, ugyanannál a kútnál megtankoltam, és 2,7 liter fért a tankba, vagyis 1,35 litert fogyasztott el 100 km-en.

Egyébként az általad kiszemelt Kingway naked 50 tényleg szép gép, megértem hogy megtetszett.

Egyetlen dolog amire különösen érdemes odafigyelni mivel 4 ütemű, a rendszeres olajcsere betartása, inkább kicsit hamarabb mint a gyári előírt, és a jó minőségű olajat nem sajnálni tőle.

2011. szept. 18. 09:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. szept. 18. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
te vagy a 15 éves a gixerrel? :DDDDDDDD
2011. szept. 18. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ööö nem. De ha lehet akkor a kérdésre válaszolj! Am miről van szó?
2011. szept. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!