Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy festhetem át a kocsimat?

Hogy festhetem át a kocsimat?

Figyelt kérdés
Adott egy autó, szeretném matt feketévé varázsolni kívülről :) Mi a teendő, mi az eljárás, mennyi pénz?

2016. máj. 18. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Én úgy tudom hogy lefested, aztán be kell jegyeztetni hogy mostmár nem sárga hanem matt fekete aztán kérni kell egy új forgalmit amiben az új szín szerepel (12500) talán. Ez nem 100% de reméljük jön az aki jobban megtudja mondani.
2016. máj. 18. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez a matt fekete divat mostanában?

Kiváncsi Leszek mikor jön divatba a kályhaezüst...:D

2016. máj. 18. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Mit akarsz átfesteni? egy Mini Coopert vagy egy 6 méteres Cadillac-et?:D

Olyan sok információ,,, így vegyél 10 liter festéket, aztán annyi a költség, ja emg pár ecset, utána NKH.

2016. máj. 18. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Kell egy vödör festék. Ráteszed az autó tetejére hogy mindenhonnan elérd. Kell még egy ecset. Lehet henger is. Mártogatsz / festesz. Ezt a ciklust ismételgeted egészen addig míg minden fekete lesz. Ezután leveszed a vödröt az autó tetejéről. Látod hogy ott nincs lefestve. Mert ott volt a vödör. Ott is lefested. Most hogy lefestetted az ablaküvegeket is: keress egy rongyot mielőtt még megszárad a festék. Törölgesd le az ablakokat gyorsan.

Maszkolhattad volna de ebben a rohanó világban ilyenre kinek van ideje?

Vagy elviheted egy fényezőműhelybe ahol elintézik. Ők olyan szintjén állnak a tudásnak hogy nekik eszükbe jut az is hogy talán nem ártana az előző festést eltávolítani.

A legegyszerűbb a fóliázás de ezt is jobban teszed ha mesterekre bízod. Ez kivitelezhető már 150.000 forintból is egy olcsóbb helyen kisebb felületű autón a legegyszerűbb fóliával. De lehet sokkal drágább mert az ár az autó fóliázandó felületétől és fóliától függ.

[link]

2016. máj. 19. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!