Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Amatőr" dolog ha a kocsimat...

"Amatőr" dolog ha a kocsimat önerőből "tolom" a falig, mintsem rátolassak?

Figyelt kérdés

Nem új autóm van, de nincs rajta semmi sérülés, vigyázok rá.

A házunk előtt az utcán szoktam vele parkolni, és merőlegesen pont úgy fér el,hogy centizni kell a falat, vagy különben kilóg.

Ezért mikor hazaérek félig beállok, kiszállok, és rátolom a falra, hogy ne érjen hozzá.

Tényleg fél,egy centi hely van a kocsi meg a fal között, szóval...viszont a szomszéd öreg megmosolygott, és az mondta,hogy amatőr dolog.

Gondoltam, anyád az amatőr, de talán igaza van..vagy nem tudom, de nekem semmi csipogó,meg kamera nincs a kocsin, úgy meg azért nem könnyű.

2016. márc. 19. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Fél centit senki nem tud kiszámolni az autóban ülve. Szóval nem amatőr dolog.
2016. márc. 19. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem amatőr dolog..én nagyon finoman gurulok a falra, nem sérül semmi. Az is igaz, hogy automata, és csak saját kúszása elég a tolatáshoz.

ragassz a falra egy vékony gumicsíkot.

2016. márc. 19. 18:53
 3/11 dirtboy ***** válasza:

nálam ugyan van hely a garázsban de azért a fel van szerelve egy tükör velem szembe amiben jól látom hogy mennyi hely van még a fal és a kocsi közt.

szerintem rakj fel egy tükröt és látni fogod te is a kocsiban ülve.

2016. márc. 19. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha sötétben tolatsz, akkor sűrűn lépj a fékre, mert a féklámpa a vissza pillantóban ilyenkor nagyon látszik, és tényleg cm-ekre tudsz beállni tolatva.
2016. márc. 19. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Vagy tükör, vagy valami más jelölés kell, hogy tudd, meddig mehetsz. Biztonsági okból a gumicsík, szivacs-csík is jól jöhet. Persze ha utcai és nem fix a parkolóhelyed, akkor ezek kilőve.

Ha tolod, hát tolod. A szomszéd tata meg foglalkozzon a saját dolgával! Mi köze hozzá? Nem ő fogja fizetni az új lökhárítót, így könny másoknak beszólogatni.

2016. márc. 19. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Dehogy amatőr, senki sem érzi centire az autót, csak úgy gondolják egyesek, aztán ebből születnek a koccanások. Mondjuk csodálkozom, hogy önerőből hogy tudod tolni ilyen precízen, vagy hogy látod, hogy mennyi hely van? Amúgy nehogy azt hidd, hogy egy parkradarral többet érnél, mert az már egy méterre lévő akadálynál is pityeg mint az őrült.
2016. márc. 19. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem fenn van egy nikecell tábla a falon.
2016. márc. 19. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

"kiszállok, és rátolom a falra"

Azért azt te is elismered, hogy igen komolytalan dolog kézzel tili-tolizni egy autót?!

(Komolytalan = amatőr)

Akik meg azt írták, hogy nem "amatőr" dolog, azok szintén nem tudnak vezetni.

Ugyanebben a rovatban szinte naponta írnak ki olyan kérdést, hogy "mennyit kell adni a vizsgabiztosnak, hogy átmenjek" címszóval.

Mi ifjabb koromban azzal szórakoztunk, hogy gyufaskatulyát csuktunk be első kerékkel úgy, hogy nem láttuk.

Persze akkor még nem adtak boldog-boldogtalannak jogosítványt...

2016. márc. 19. 23:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy főút mellett lakunk, és mindig tolatva kell beállnom, mert a reggeli csúcsban az életben nem tolatnék ki, ezért mindig orral kell kiállnom,hogy lássam kiengednek e vagy sem, vagy mehetek e vagy nem.

A hátsó ajtót kinyitom, és úgy tolom/húzom be, akkor látom,hogy mennyi hely van.

Az utolsónak: ha megtanulom a gyufás skatulyát becsukni a kerékkel, akkor garantáltan rá fogok tudni állni a falra?Mert amúgy tök jó játék lehetett, csak mi történt amikor nem sikerült?Semmi...lett egy kilapított dobozod, ha nekem nem sikerül akkor viszont minimum sérül a fényezés.Nem ugyan az a kettő....

2016. márc. 20. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a szomsézddal, a saját kocsijával úgy parkol ahogy akar. :D
2016. márc. 21. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!