"Amatőr" dolog ha a kocsimat önerőből "tolom" a falig, mintsem rátolassak?
Nem új autóm van, de nincs rajta semmi sérülés, vigyázok rá.
A házunk előtt az utcán szoktam vele parkolni, és merőlegesen pont úgy fér el,hogy centizni kell a falat, vagy különben kilóg.
Ezért mikor hazaérek félig beállok, kiszállok, és rátolom a falra, hogy ne érjen hozzá.
Tényleg fél,egy centi hely van a kocsi meg a fal között, szóval...viszont a szomszéd öreg megmosolygott, és az mondta,hogy amatőr dolog.
Gondoltam, anyád az amatőr, de talán igaza van..vagy nem tudom, de nekem semmi csipogó,meg kamera nincs a kocsin, úgy meg azért nem könnyű.
Nem amatőr dolog..én nagyon finoman gurulok a falra, nem sérül semmi. Az is igaz, hogy automata, és csak saját kúszása elég a tolatáshoz.
ragassz a falra egy vékony gumicsíkot.
nálam ugyan van hely a garázsban de azért a fel van szerelve egy tükör velem szembe amiben jól látom hogy mennyi hely van még a fal és a kocsi közt.
szerintem rakj fel egy tükröt és látni fogod te is a kocsiban ülve.
Vagy tükör, vagy valami más jelölés kell, hogy tudd, meddig mehetsz. Biztonsági okból a gumicsík, szivacs-csík is jól jöhet. Persze ha utcai és nem fix a parkolóhelyed, akkor ezek kilőve.
Ha tolod, hát tolod. A szomszéd tata meg foglalkozzon a saját dolgával! Mi köze hozzá? Nem ő fogja fizetni az új lökhárítót, így könny másoknak beszólogatni.
"kiszállok, és rátolom a falra"
Azért azt te is elismered, hogy igen komolytalan dolog kézzel tili-tolizni egy autót?!
(Komolytalan = amatőr)
Akik meg azt írták, hogy nem "amatőr" dolog, azok szintén nem tudnak vezetni.
Ugyanebben a rovatban szinte naponta írnak ki olyan kérdést, hogy "mennyit kell adni a vizsgabiztosnak, hogy átmenjek" címszóval.
Mi ifjabb koromban azzal szórakoztunk, hogy gyufaskatulyát csuktunk be első kerékkel úgy, hogy nem láttuk.
Persze akkor még nem adtak boldog-boldogtalannak jogosítványt...
Az a baj,hogy főút mellett lakunk, és mindig tolatva kell beállnom, mert a reggeli csúcsban az életben nem tolatnék ki, ezért mindig orral kell kiállnom,hogy lássam kiengednek e vagy sem, vagy mehetek e vagy nem.
A hátsó ajtót kinyitom, és úgy tolom/húzom be, akkor látom,hogy mennyi hely van.
Az utolsónak: ha megtanulom a gyufás skatulyát becsukni a kerékkel, akkor garantáltan rá fogok tudni állni a falra?Mert amúgy tök jó játék lehetett, csak mi történt amikor nem sikerült?Semmi...lett egy kilapított dobozod, ha nekem nem sikerül akkor viszont minimum sérül a fényezés.Nem ugyan az a kettő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!