Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy hónap alatt több mint...

Egy hónap alatt több mint 1milliárdos plusz bírságot szabtak ki az új Véda rendszer segítségével, vélemények?

Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az volt a cél.
2016. máj. 17. 09:05
 2/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Sok idióta gyorshajtó.
2016. máj. 17. 09:05
 3/9 Tomcatters ***** válasza:
100%
Számomra érthetetlen ... Waze ,trafihunter ,fixtraffit jelző tábla 1km a traffi előtt...... Na nem baj ,így legalább lesz pénz normális utakat csinálni................. :/
2016. máj. 17. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Tábla 1km-rel a traffi előtt? Én konkrétan 6 traffi helyét tudom (arra szoktam motorozni) és mindegyik előtt kb 15-20m-rel van a tábla.

A másik, hogy az egész csak lehúzás. Meg lehet nézni hivatalos statisztikákat. Kb 20% körül van a gyorshajtások miatt bekövetkezett balesetek. Ennek ellenére mindig csak traffiznak. Arra nem költenek milliárdokat, hogy az autóssulikat ellenőrizzék, esetleg ingyenes vezetéstechnikai képzést biztosítsanak, vagy azokat büntetgesség, akik totálisan alkalmatlanok a vezetésre. Pl mari néni 90-es úton megy 35-el a belsőben, mert neki úgy kényelmes. Vagy pl az, aki gyök2-vel megy, de ha elkezded előzni, akkor visszabasz 2 sebességet és padlózza a masináját, te meg imádkozol, hogy szemből ne jöjjön egy kamion. Persze a gyorshajtókkal van csak baj, minden mást szarjunk le.

2016. máj. 17. 09:43
 5/9 Tomcatters ***** válasza:
100%
Hát persze,hogy lehúzás az egész , nem is arról van szó, én még konkretan egybe se futottam bele :) Meg van az összes fix traffi helye ,ha meg arra jarsz dlsokat kivulről tudod,h hol van ,ha meg ismeretlen helyre mész mint en multkor elotte megneztem neten az utvonalat .. akkor waze... stb :)
2016. máj. 17. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Az építés "oka" a balesetek számának csökkentése volt. Mégsem azt kommunikálják, hogy 50%-al csökkent a balesetek száma...

Lehet, hogy nem csökkent a balesetek száma?

A korrekt eljárás szerintem az lenne, hogy minden oszlop után állandó rendőrposzt (ebből a pénzből kijön). A gyorshajtókat megállítani. Fújjon szondát, mérlegelés (nincs-e az autó túlterhelve), gumi profilmélység esetleg CO mérés.

Ennek több előnye lenne:

*További bevételek jöhetnek

*Az alkohol veszélyesebb, mint a gyorshajtás

*Egyes gyorshajtóknak a kiesett idő jobban fáj, mint a bírság

2016. máj. 17. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mi akik itt fórumozunk meg lógunk a neten, plusz még sokat is vezetünk, tudjuk a helyüket a traffiknak. De a sofőrök több mint fele nem nézett a neten utána ezeknek a traffiknak, nem tudják mi az a Waze, és a többi. Őket szivatják. Ja és igen, biztos attól lesz a nagy baleset, hogy 50 helyett 70-el megy valaki....
2016. máj. 17. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom a cikket: "ám a kihágások aránya így is kisebb, mint arra a rendőrség számított. "

Még ez sem elég nekik, kérem szépen!!!

2016. máj. 17. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnálni a gyorshajtókat. :D

Sőt. :D Itt van tőlünk 40m-re egy főút, mióta van aktivan a rendszer elképesztő mennyivel csendesebb a környék, hogy nem mennek 100-al végig. :D

2016. máj. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!