Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra, Skoda Octavia...

Opel Vectra, Skoda Octavia vagy VW Passat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Érvek, ellenérvek?

2010. ápr. 9. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én az Octavia mellett teszem le a voksom!
2010. ápr. 10. 20:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Vectra van már 5 éve, eddig 102.000 km van benne, most ment tönkre valami kettős lendkerék vagy mi, nem értek hozzá. Sajnos a javítás elég drága volt, de ezen kívül még nem kellett rá költeni. Korábban Omegánk volt, az sokkal kényelmesebb volt, de a Vectrában is el lehet férni, a csomagtartó is elég nagy. Az eddigi átlagfogyasztás 6,1 liter.
2010. ápr. 11. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Valóban egy konszern, de a Passat az egy Passat. Tehát én a VW Pasasatra voksolnék.
2010. máj. 3. 00:44
 14/18 anonim ***** válasza:
opel, vw, skoda ez a sorrend
2010. máj. 23. 01:34
 15/18 anonim válasza:

Nem értem mért kell egy kalap alá vonni a Passatot és az Octaviát mikor teljesen más mind a kettő méretre és egyéb tulajdonságokra is.Nem 1 a padlólemezük ahogy a motor palatta sem.A passat B platformra épül ahogy az Audi a4 is.Az Octavia Golf padlómezre épült és a futóműve is Golf.Az alsó közép kategóriás autók mint az Octavia 1400 köbcentitől indulnak ide tartozik pl:Renault Megane, Opel astra , Toyota Corolla , Golf , és még sorolhatná , és 2000 köbcentiig bezárólag.A passat féle középkategótiás autók pedig 1600 köbcentitől indulnak a hat hengeres motorokig ide tartozik pl:Opel Vectra és inshigina , Toyota avensis és audi a4 stb stb.

Én a helyedben mindenképp a Passatot venném meg kinézete , mérete , és elegenciája miatt.Egy 2.0 (140 le) dízel motorral tökéletes.Ami nekem érdekes volt hogy az Octavia hátsó lábtere nem túl nagy akkoriban mikor próbáltam elöl hátul a gépet 2 éve elég kényelmetlen volt hátul maga az ülés sem kényelmes.Előző autónk Renault mégane (4 ajtós ) volt abban nagyobb volt a hátsó lábtér és jóval kényelmesebb ülések voltak.A mostani Passatunk elég kényelmes igaz használtan vettük de nincs rá panasz.

2010. aug. 6. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:
passat passat és passat ha normális (nem mol) kúton tankolsz sose lesz vele bajod. Volt már passatom.
2011. febr. 27. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Opel vectra C GTS

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

VW Passat

.

.

.

.

Skoda Octavia

ez a jó sorrend

2012. jún. 28. 19:55
 18/18 anonim válasza:
Passat.
2021. aug. 18. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!