Opel Vectra, Skoda Octavia vagy VW Passat?
Nem értem mért kell egy kalap alá vonni a Passatot és az Octaviát mikor teljesen más mind a kettő méretre és egyéb tulajdonságokra is.Nem 1 a padlólemezük ahogy a motor palatta sem.A passat B platformra épül ahogy az Audi a4 is.Az Octavia Golf padlómezre épült és a futóműve is Golf.Az alsó közép kategóriás autók mint az Octavia 1400 köbcentitől indulnak ide tartozik pl:Renault Megane, Opel astra , Toyota Corolla , Golf , és még sorolhatná , és 2000 köbcentiig bezárólag.A passat féle középkategótiás autók pedig 1600 köbcentitől indulnak a hat hengeres motorokig ide tartozik pl:Opel Vectra és inshigina , Toyota avensis és audi a4 stb stb.
Én a helyedben mindenképp a Passatot venném meg kinézete , mérete , és elegenciája miatt.Egy 2.0 (140 le) dízel motorral tökéletes.Ami nekem érdekes volt hogy az Octavia hátsó lábtere nem túl nagy akkoriban mikor próbáltam elöl hátul a gépet 2 éve elég kényelmetlen volt hátul maga az ülés sem kényelmes.Előző autónk Renault mégane (4 ajtós ) volt abban nagyobb volt a hátsó lábtér és jóval kényelmesebb ülések voltak.A mostani Passatunk elég kényelmes igaz használtan vettük de nincs rá panasz.
Opel vectra C GTS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
VW Passat
.
.
.
.
Skoda Octavia
ez a jó sorrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!