Honda mtx 80 miért nem pörög rendesen?
Üdv!
Lenne egy Honda mtx 80 R2 motorom és olyan gondom lenne hogy 7 ezerig pörög csak, ott megtorpan...fölé csak nagyon nehezen megy és akkor is csak rángat a motor. A karbiban jelenleg 90 es fúfóka van kipróbálásra és a tű középen van, ugyanis 100 as fúvóka volt a motorban mikor vettem, azért tettem bele 90 eset mert elég sokat fogyasztott, a kipufogóból is a benzint nyomta kifelé és akkor is ugyan ezt csinálta hogy csak 7 ezerig pörgött....azt hittem sokat kap mert a levegő csavart is hiába tekertem kifelé semmi...de úgy néz ki nem az a probléma. Most kapott a motor egy új ngk gyertyát a légszűrőt kipucoltam de még mindíg maradtt a hiba..
Én még a gyujtásra gondolok hogy rosz a cdi vagy nem jó helyen van az alaplap..vagy esetleg a membránra hogy elfáradtak a lapkák..(bár megnéztem úgy tűnt zár rendesen..) Esetleg lehet ezek közül valamelyik? Vagy mi lehet még a hiba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!