Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda mtx 80 miért nem pörög...

Honda mtx 80 miért nem pörög rendesen?

Figyelt kérdés

Üdv!

Lenne egy Honda mtx 80 R2 motorom és olyan gondom lenne hogy 7 ezerig pörög csak, ott megtorpan...fölé csak nagyon nehezen megy és akkor is csak rángat a motor. A karbiban jelenleg 90 es fúfóka van kipróbálásra és a tű középen van, ugyanis 100 as fúvóka volt a motorban mikor vettem, azért tettem bele 90 eset mert elég sokat fogyasztott, a kipufogóból is a benzint nyomta kifelé és akkor is ugyan ezt csinálta hogy csak 7 ezerig pörgött....azt hittem sokat kap mert a levegő csavart is hiába tekertem kifelé semmi...de úgy néz ki nem az a probléma. Most kapott a motor egy új ngk gyertyát a légszűrőt kipucoltam de még mindíg maradtt a hiba..

Én még a gyujtásra gondolok hogy rosz a cdi vagy nem jó helyen van az alaplap..vagy esetleg a membránra hogy elfáradtak a lapkák..(bár megnéztem úgy tűnt zár rendesen..) Esetleg lehet ezek közül valamelyik? Vagy mi lehet még a hiba??

2016. máj. 15. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hiba a CDI-ben is. Én Simsonnál tapasztaltam, amikor a tirisztorban valami megdöglött, akkor egy fordulatszám felé nem volt hajlandó kipörögni. Ez volt hogy csak ilyen 5 ezer környéken volt észrevehető, de volt amikor negyvennel nem bírtam menni, mert a 3 ezret is nehezen vitte. Rángatni azért rángathat, mert a gázt bírod húzni, es több üzemanyagot kap az ideálisnál. Velem legalábbis ez volt.
2016. máj. 15. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdetben ellenőrizd a már felmerülö ötleteket. :)
2016. máj. 15. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltam egy honda dió cdi vel mert azt mondták az jó hozzá..de roszabb volt vele, viszont leengedtem a súbertűt hogy még kevesebb benzint kapjon és most már sokkal jobban kipörög. De most meg az alapjáratot nem tudom sehogy sem beállítani. Vagy nagyon magas vagy nincs..az mitől lehet?
2016. máj. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!