Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik, hogy ilyen gyorsan...

Létezik, hogy ilyen gyorsan lelehet tenni a kreszt?

Figyelt kérdés
Azt mondták multkor,mikor benntvoltam az autósiskolában,hogy 7x4 óra (1 hét 4 órás órák) és utána vizsga...félreértettem valamit, vagy ilyen gyorsan meglehet a kresz?

2016. máj. 14. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
A kresz egy vizsga, a hozza tartozó előadások nem kötelezőek es bármennyi lehet.
2016. máj. 14. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

28 a kötelező elméleti óraszám. Ha ezt 1 hét alatt lenyomják és van időpont a vizsgaközpontban, akkor gyorsan meg lehet.

A szűk keresztmetszet szerintem nem is az iskola szokott lenni, hanem a vizsgaközpont leterheltsége, mert lehet a suli leadja 1 hét alatt az anyagot, de utána még előfordulhat, hogy csak 1 hónap múlva tudsz vizsgázni menni.

2016. máj. 14. 10:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Jah, értem! köszi a válaszokat :D remélem hamar meglesz
2016. máj. 14. 10:44
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Akár 1 nap alatt is meg lehetne tanulni, annyi nincs az egész mint egy combosabb történelem házi.
2016. máj. 14. 10:45
 5/11 A kérdező kommentje:
akkor remélem meglesz :D amúgy a forgalmi vizsga megoldható úgy,hogy nekem nyári gyakorlatom van 22 nap és nem tudom,hogy mikor lesz vége...hozzám igazodik az oktató,hogy tudjam csinálni a gyakszi mellett?
2016. máj. 14. 10:54
 6/11 Koaxk Ábel ***** válasza:
36%

Ez már csak egyeztetés kérdése, mivel te vagy az ügyfél így nyilván valamilyen szinten igazodnak hozzád!

Ha rugalmatlanok kereshetsz másik iskolát és ezt ők is tudják!

2016. máj. 14. 10:59
 7/11 A kérdező kommentje:
de ha kerszvizsga után ekresek másikat akkor újrakell befizetni stb nem?
2016. máj. 14. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy megoldható nyári gyakorlat mellett a forgalmi oktatás. Az az oktatód meg a te ráérésedtől függően heti 1 vagy több óra. Munka és suli mellett is van egy órája mindenkinek.
2016. máj. 14. 11:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D
2016. máj. 14. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
36%

B kategória elméleti oktatás minimálisan 28 óra, ami kötelező, más kérdés, hogy sok iskolában ezt igen lazán kezelik - ha nincs ellenőrzés, nincs hiányzó.

Viszont a vizsgára jelentkezéshez dokumentáltan meg kell legyen a 28 óra.

Te voltál ott, illetve rá is kérdezhetsz az iskolánál, ha valami nem tiszta.

a legtöbb iskola heti 4 órás elméleti oktatást tart, pontosabban heti 2x2 óra, így a 28 óra 7 hét alatt érhető el, ami nem egészen két hónap - s ez teljesen jónak mondható.

Az, hogy egyetlen hét alatt lezavarnak egy teljes kurzust, nekem furcsa. Van arra elegendő jelentkező náluk, hogy a hét minden egyes napján 4 tanórát ott üljenek? - rá kell kérdezni, de elég gyanús.

2016. máj. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!