Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítségüket kérném autó...

Segítségüket kérném autó vásárlásához. Tudnának segíteni?

Figyelt kérdés
Szervusztok! Személygépjárművet szeretnék vásárolni, maximum 150.000-200.000 Forintért. Nagyon nagy szükségünk lenne rá itt faluhelyen, ugyanis ritkán járnak a buszok, és gyakran kell bejárnunk a városba kórházi kezelésekre. Olyan autót keresek aminek olcsó a fenntartása és nem igényel nagy karbantartást. Csupán heti egyszer-kétszer tennénk meg vele oda-vissza 50 kilométert. Ugyanis már 70 éves elmúltam, nincsen energiám vele foglalkozni. Korábban egy Skoda 120-as modellem volt. Nagyon szívesen megköszönném ha leírnák nekem az ajánlásukat, vagy küldenének olyan internetcímet ahol meglehet tekinteni a gépjármű paramétereit. Előre is köszönöm. Üdv

2016. máj. 13. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből Astra, Swift, bár még azok se igazán, ami biztos hogy van az pl Lada.
2016. máj. 13. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Használod az internetet, ez már jó dolog a mai világban.

Vannak jó kis hirdetési oldalak:

[link]

[link]

Első körben itt érdemes körülnézni. De azt tudni kell, hogy a legtöbb ebben az árkategóriában valami öreg bontószökevény, ami jó ha kibírja szétesés nélkül a műszaki vizsga lejártáig, aztán irány a bontó.

Költeni pedig mindegyikre biztosan kell, mert mindig szétesik valami.

Itt rászűrtem pár feltételre (20 évnél fiatalabb, hosszú műszaki, ár):

[link] talalatilista/auto/YHUQ6CDJTEJMSHP4AYPMM0JFCKF1GSY2LOWKTQMD0DL0QQ3QKHF8Q49TDY7IHK9ST8LEKI30T66K02WA6LS64P02WS4YGPWOI6TH87JSTWRA228LQC83DMZWSMLCYRMFS50FGK1LUSCUJOQ8TGA9HLY8ELLGOYPMJH41DGOI11C100HHPM56F9T3M8M9SD1DI03MPJTP59I815874AK9ZPMT6JR36OF1IM7PK79AGR40U4C945Y6FRY85QHTECDTWE8EWWZYLTK0UWHK2JEE4TM8KT5IU0SRWZD4RYFA1FYCMICYYE16O0T4T8TFYIEZJW0OP6ZLR67DO0GGA9G6HRSG32FIJJUIS84297DQU5DFMS66K1R5GYQUHPQSRAEHQ6UELG4M6AHP5JWTWRGOF0IZPM9OM1WJSIOEJSLS/page1

2016. máj. 13. 21:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is nézegettem már párszor az internetes apróhirdetéseket és Suzuki Swiftet, Opel Astrat és Skoda Feliciat találtam jó áron. Viszont nem tudom hogy melyiket lenne érdemes választani közülük. Illetve azon is gondolkodom hogy eladom a motorbiciklimet és így talán kijjebb tudom bővíteni a keretemet. Egyébként nagyon szívesen gyűjtenék még pénzt, csak hát most lenne igazán szükségünk rá a feleségemmel. Így tehát a vásárlás nem várhat.
2016. máj. 13. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudjon hogy felteszem ezt a kérdést, de biztos benne hogy autót akar vásárolni? Nem tudom hogy konkrétan hány évesnek tetszik lenni, de lehet jobb lenne ha inkább valakit megkérnének hogy vigyék be önöket a városba kezelésre. Esetleg nincsen valami rokon, családtag akik segítenének? Illetve mivel említette hogy legutoljára egy Skoda 120-asa volt, tehát egy elég régi típusú autó, így lehet vásárlás előtte kicsit vissza kéne rázódni a vezetésbe. Nem gondolja? Persze nem ismerem, tehát lehet hogy ettől függetlenül traktorvezet meg gondolom motorozik is meg minden :D Csak azért legyen óvatos.
2016. máj. 13. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Ne aggódjon, még csak 71 éves leszek és már 1970 óta van jogosítványom, szóval van benne gyakorlatom. Egyébként valóban elég régen, méghozzá 1983-ban vásároltam a Skodámat, amit már 10 éve eladtam. Viszont vásároltunk a kislányunknak egy Renault Meganet, és mivel ő sokáig velünk lakott tudott bennünket furikázni, illetve én is sokat vezettem azt az autót. De mivel ő felköltözött Budapestre, és a fiam pedig Hollandiában él, nincsen aki segíteni tudna. Csak mivel korábban nem kell ilyen gyakran a városban járni, nem hiányoltuk a kocsit, most viszont nagy szükségünk lenne rá.
2016. máj. 13. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:

A Fiat punto 1-es szériája ilyen árban jó választás lehet.

Elég megbízható , egyszerű és nagy benne a hely. Konfortosabb mint egy Suzuki. 1200 köbcentis lehet a legjobb választás.

2016. máj. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!