Mirk kérdése:
Alvázvédelem és javítás?
Figyelt kérdés
Üdv!
Van egy 2000-es évjáratú suzuki swiftem. Bal oldalt hátul a küszöb rohad egy kb 10 centis szakaszon, lyukas is. Az autó alvázvédelem néven le lett fújva tré módon valami fekete spray-el, össze-vissza ahol éppen elérték, ami nem ér semmit.
Mennyibe kerülne egy karosszériásnál a hibát kijavítani, plusz rendes alváz és üregvédelemmel ellátni?
2016. máj. 12. 13:13
11/11 anonim válasza:
Azt akartam kérdezni tőled mint magy szakértőtől,csináltál már alváz és üregvédelmet autón,mert csak ennek tükrében tudsz itéletet mondani egy autóról hogyan van megcsinálva+mikor átveszed megnézed az alját,hogyan csnáltaák meg ,ha még nem csináltál ilyet akkor nem értressz hozzá!én csináltam már csak azért vittem el alvázvédelmishez mert szar volt az egészségem mostanában,ja és nem Józsibácsihoz vittem hanem rendes hivatalos céghez van az interneten honlapja is csak nem akarom kiírni idfe a nevét mert az hitelrontás volna,mincdegy szó mi szó engem nem tudsz meggyőzni ebben az életben már,meg szerintem senki mást sem aki otthon van ebben a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!