Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet egy kiváló állapotú 13...

Lehet egy kiváló állapotú 13 éves autó 300ezer ft?

Figyelt kérdés

Egy suzuki wagon r+ ról van szó. Egy autókereskedés árulja pesten, 150e km van benne, kívülről kiváló állapotban van, elvileg belülről is. Ezt egy 80 pontos felméréssel tudják igazolni.

Semmi extra nincs benne, csak ABS. 80 km-re van tőlem, holnap beszélek velük telefonon.

Szerintetek ez valami átverés lesz, vagy tényleg lehet ennyire olcsón szerezni egy jó állapotú autót?

2016. máj. 11. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az állapotlapot akkor hiszem el ha abban a szervizben előttem mérik fel ahová én vitetem. Túl jónak tűnik hogy igaz legyen.
2016. máj. 11. 22:01
 2/11 A kérdező kommentje:

én is pont ezt mondtam hogy túl szép hogy igaz legyen.

ahhoz messze van hogy elmenjek megnézni, és elvigyem egy szervizbe felméretni

2016. máj. 11. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Minden lehetséges. Néha kilehet fogni nevetségesen jó ajánlatokat is. De azért nem árt ha óvatos vagy. Célszerű magaddal vinni valakit aki átvizsgálja neked a kocsit, nehogy sírás legyen a vége. Gondolom egyébként erről az autóról van szó: [link] . Az a helyzet hogy senki sem tudja megmondani képről és pár kitöltött adatról hogy milyen a kocsi állapota. A hirdetők szava sokszor nem garancia semmire. Simán elképzelhető egyébént hogy jó vétel lesz belőle, de megértem az aggodalmadat, mert nekem is gyanus hogy hasonló autók, jóval több kilóméterrel is drágábbak.
2016. máj. 11. 22:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Így van, ez az az autó. Swiftet nem kapni ennyi pénzért ilyen állapotút, szóval nem élem bele magam...

Holnap utánaérdeklődök.

2016. máj. 11. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon jó vételek szökőévente egyszer bolond eladótól aki azt se tudja mennyit ér az autója.

De ez kerskedőtől eladó és nem arról híresek hogy bolondok lennének.

300.000 forintos autót beszámíthatta 200.000 ért de lehet hogy kevesebbért.

Ennyi pénzért nagyon gyanús. Olyan mint régen voltak a külföldi eladós átverések. Túl szép hogy igaz legyen.

Csak ennél valszeg az az átverés hogy előtte egy 50.000 forintért átvett totálkáros autó volt és a km se annyi.

2016. máj. 11. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:

suzuki wagonr nagyon megbizható és egyszerű szerkezet.

Ha baja van az kiderül már a próbauton.

Az ilyet nem is viszem átvizsgáltatni.

Simán jó vétel lehet ha valakinek nem gond hogy fapados.

2016. máj. 11. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Asszem erre számít a kereskedő is hogy gondolkodás nélkül megveszi valaki.
2016. máj. 11. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, egyrészt azért mert 13 éves, másrészt azért mert semmi extra, harmadrészt azért mert Suzuki Wagon R, ami nem túl szép kocsi ezért örülnek ha elviszi valaki.
2016. máj. 11. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az autokereskedést, nem messze lakom tőlük. Szerintem korrekt csapat, egy próbát megér.
2016. máj. 11. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem kell tőle megijedni, azért ilyen olcsó, mert nem sokkal drágábban már sokkal szebb és nagyobb nevű kocsik is vannak, ezért ugyanazért az árért senki nem ezt választaná. A Suzuki egy tipikus olcsó autó még újonnan is, hogy a szegényebb embernek is legyen valamilyen kocsija. Úgyis rájön még az átiratás ami rátesz mégegy lapáttal az árra.
2016. máj. 11. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!