Vettem egy kiváló állapotú Honda CR 500 SM-et de félek tőle, mit csináljak?
Ezért nem kell ilyen motort venni, nem kényelmes, annyi hogy sz*r utakra is elmegy, de több károd látod vissza benne, mint élvezetet
Minden motorral lehet szépen ismerkedni, neked meg kellett a 4-es fokozat, hát tessék
Add el, vegyél helyette normális motrot pl gyorsaságiak között vannak jók, amik nem gyerek motor látszatát keltik
20/F
" betonon 4-be odanyeleltem neki és azonnal egykerék és egy hátas"
Meg kell szokni. Volt szerencsém nekem is hozzá egyszer, nem egy kezes gép, de ha tiszteled (nem nyelezed meg SOSEM) akkor meg lehet szokni, de nem 2óra alatt. Küzdöttem vele én is, még 4.-ben is jön fel kerékre, viszont kb 10perc után qrvára élveztem, igaz addig 5x majdnem fejreálltam és tele volt a gatyám.
A berúgást meg gyakorolni kell, megvan a technikája, bele kell állni, egyenes lábbal,rárakni a testsúlyod és akkor nem repülsz el. De lehet kapni dekompresszort is hozzá ha minden igaz.
Lényeg a lényeg felejtsd el amit eddig tanultál, mert az ide nem lesz jó, menj vele minél többet,óvatosan,tapasztald ki, és nem lesz gond. De ne nyelezgesd, meg ne játssz vele, mert megtorolja. :D
Szerintem se add el, légy vele óvatos és ha van hozzá érzéked akkor előbb-utóbb megszokod.
De azért kicsit irigyellek a problémád miatt, míg a legtöbb embernek túl gyenge a motorja neked túl erős és persze a brutál paripa miatt is:)
Nekem 250 es suzuki rm van az is állat.
3 ba gázra simán húzza az elejét.
Vedd el tőle az üzemanyagot kicsit gyengébb lesz ha nem akarod eladni. A berúgás meg rúgás előtt szellőztesd meg és aztán rúgj rá 1 nagyot.És megint szellőzteted megint rúgod.
Addig amíg be nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!