A 7-es automata váltó van olyan jó pályázásra, mint a 8-as?
Figyelt kérdés
2000-es dízelen, vagy 2.2-esen.2016. máj. 11. 17:21
11/12 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődök. Egyik ismerősöm azt mondja, h neki a 525d f10 vagy mi a túró 8assal 220 körül pörög 2500at kb. Másik meg e60 525d, manuálisra mondta, h 6os váltóval pörgött 2500at 200nál. Mivel ugyan ez a ZF váltó van a jaguarban audiban stb, gondolom ugyan az a köbcenti ugyan azt produkálja. Ezért hoztam fel a 2ezres és 2.2es motorkat. Jaguarban is PSA 190 lovas mellé van 8-as ZF, merciben a 2.2 pedig már csak 7essel van.
Azt hittem, hogy a mercinek hosszabb az utolsó fokozata és ezért nincs 8asa, de később láttam h azért, mert 9es nekik a legújabbak.
2016. máj. 11. 22:08
12/12 anonim válasza:
Ha elég alacsony fordulatonis van nyomatéka a motornak akkor azért nem gond ha keveset pörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!