17 évesen szülői engedéllyel vezethetek?
Figyelt kérdés
2 féle képp hallotam az egyik hogy szülői beleegyezéssel igen a másik hogy ha melleted van 18 as szemely jogsivalakkor2016. máj. 10. 14:10
2/8 anonim válasza:
Amerikában így van, ezt tudom, de itt nem tudom az erre vonatkozó törvényt.
3/8 anonim válasza:
És mind a kettő egy baromság. Amint betöltöd a 17. életéved és kezedben a kis rózsaszín plasztikkártya amit az okmányirodában kaptál és VEZETŐI ENGEDÉLY felirat van rajta már vezethetsz is.
De 18 éves korodig csak Magyarországon és 2 évig nem húzhatsz utánfutót.
Ne vedd magadra, de sok első generációs páva gengszter most ér abba a korba hogy jogsija legyen autóra, és amúgy is katasztrófa a viselkedésük de ha jogsit kapnak és az úton is menőznek...
4/8 anonim válasza:
17 évesen, saját jogosítvánnyal akár még szülői engedély nélkül is. Még az sem kell, hogy 18 éven felüli személy üljön melletted. Csak mindenütt vannak nagyokosok, akik ilyen hülyeségeket terjesztenek.
5/8 anonim válasza:
Magyarországon ha van jogsid, vezethetsz, ha nincs, nem.
Angliában van olyan, hogy feltételes jogosítvány, azzal vezethetsz úgy, hogy valaki rendes jogosívánnyal ül melletted.
6/8 anonim válasza:
16 éves kortól lehet vezetni. Persze jogsival. Jogsi nélkül egy 50 éves sem vezethet. Sőt senki sem. A szülői engedéjedet megcseszheted.
7/8 anonim válasza:
Vezethetsz mindenki engedélye nélkül HA a saját autóddal teszed. Máséval nyilván nem árt a beleegyezése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!