Simsonnal Szlovákiába?
Sziasztok szeretnénk Szlovákiába ki menni Simsonnal,indulási hely Gyöngyös,helyek ahol meg szeretnénk állni Salgótarján,Fülek,Losonc,Rimaszombat.
Valaki mondhatna egy jó út vonalat? ugye melék utakon mennénk.
szép napot, estét mindenkinek :-)
szlovákiában mi kell milyen papírok kellenek a motorhoz?
Hol nem lehet segédmotoral közlekedni szlovakban?
Hol vigyázzunk ahol nagy a lopás?
Miért büntethet meg a szlovák rendőrök?
pl:nem jo a duda?
Tudnak e magyarul szlovákban ezeken a helyeken amit fel soroltam pl a rendőr stb..
Mennyi a max sebesség szlovákba városokba, városon kívül stb..??
Mennyibe kerülnek a kaják?
Mennyibe kerül a szállás?
1. mivel magyarba segédmotoros kerékpárként van számítva így el kell fogadniuk szlovákiában is ezt, de hajtási, biztosítás, adásvételi, bukó, elsősegélydoboz legyen nálad, meg nem árt ha van index a mocin, kevésbé fognak kötekedni meg nem leszel annyira feltűnő
2. autópályán, gyorsforgalmi utakon, kb úgy, mint magyarba
3. lopnak mindenütt, valahol jobban, máshol nem annyira
4.azokért amikért a magyarok is
5.legtöbb helyen magyarul tudnak, az más kérdés, hogy hajlandóak-e vele beszélni magyarul főleg a rendőrökre értem, de ők is beadják a derekukat ha nincs más lehetőség
6.annyi amennyi magyarba, 130, 90, 50
7,8.nincs nagyságrendű különbség az árakban, de sok függ, hogy hova mész enni
kedves Dominik1515
hogy értse a kérdező is amire te gondolsz:
segély csomagra = elsősegélydoboz
láthatósági mellény = fényvisszaverő mellény
korábban már leírtam, hogy mi szükséges meg stb
vázszámot nem kéri, hanem amire gondoltál azok a papírok a mocitól (technicák) és a hátsó sárvédőn matrica az STK-ról vagyis a műszaki matrica (nem tudom, hogy van helyesen)olyan a legtöbb magyarországi simsonnak nincs, mivel nem rendszámosak hanem segédmotoros kerékpárnak számolódnak, mint pld. nálunk szlovákiában a babetta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!