Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnal Szlovákiába?

Simsonnal Szlovákiába?

Figyelt kérdés

Sziasztok szeretnénk Szlovákiába ki menni Simsonnal,indulási hely Gyöngyös,helyek ahol meg szeretnénk állni Salgótarján,Fülek,Losonc,Rimaszombat.

Valaki mondhatna egy jó út vonalat? ugye melék utakon mennénk.

szép napot, estét mindenkinek :-)

2016. máj. 9. 00:23
 1/7 A kérdező kommentje:

szlovákiában mi kell milyen papírok kellenek a motorhoz?

Hol nem lehet segédmotoral közlekedni szlovakban?

Hol vigyázzunk ahol nagy a lopás?

Miért büntethet meg a szlovák rendőrök?

pl:nem jo a duda?

Tudnak e magyarul szlovákban ezeken a helyeken amit fel soroltam pl a rendőr stb..

Mennyi a max sebesség szlovákba városokba, városon kívül stb..??

Mennyibe kerülnek a kaják?

Mennyibe kerül a szállás?

2016. máj. 9. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Huhh ez igy rengeteg kérdés, hát utvonalat emg tudod tervezni térképpel, szállás meg attol függ mit szeretnél, gondolom amx panziot, de egy ekkora körre 100k huf tuti kevés lenne.
2016. máj. 9. 00:48
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

1. mivel magyarba segédmotoros kerékpárként van számítva így el kell fogadniuk szlovákiában is ezt, de hajtási, biztosítás, adásvételi, bukó, elsősegélydoboz legyen nálad, meg nem árt ha van index a mocin, kevésbé fognak kötekedni meg nem leszel annyira feltűnő

2. autópályán, gyorsforgalmi utakon, kb úgy, mint magyarba

3. lopnak mindenütt, valahol jobban, máshol nem annyira

4.azokért amikért a magyarok is

5.legtöbb helyen magyarul tudnak, az más kérdés, hogy hajlandóak-e vele beszélni magyarul főleg a rendőrökre értem, de ők is beadják a derekukat ha nincs más lehetőség

6.annyi amennyi magyarba, 130, 90, 50

7,8.nincs nagyságrendű különbség az árakban, de sok függ, hogy hova mész enni

2016. máj. 10. 16:01
 4/7 Dominik1515 ***** válasza:
65%
Heló én szlovákiában lakók fülek után én is simsonozok 50% rá az emberek tudnak magyarul de sajnos egyre több a szlovákiai vannak gyors kaják füleken van egy jó étterem ANNA VILLA ez a neve it 5euro 2pizza azaz1500 forint jó lehet ezen a környéken motorozni ha bármi kérdésed lenne irj
2016. máj. 10. 21:04
 5/7 Dominik1515 ***** válasza:
74%
Ja még szlovákból rendőr néha kéri a segély csomagot és láthatósági melény ez a két fontos aztán a motoron kéri a vázszámot és a technikai ellenőrzés vagy valami ilyesmi ami simsonál a hátsó sár védőn szokott lenni matrica
2016. máj. 10. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

kedves Dominik1515

hogy értse a kérdező is amire te gondolsz:

segély csomagra = elsősegélydoboz

láthatósági mellény = fényvisszaverő mellény

korábban már leírtam, hogy mi szükséges meg stb

vázszámot nem kéri, hanem amire gondoltál azok a papírok a mocitól (technicák) és a hátsó sárvédőn matrica az STK-ról vagyis a műszaki matrica (nem tudom, hogy van helyesen)olyan a legtöbb magyarországi simsonnak nincs, mivel nem rendszámosak hanem segédmotoros kerékpárnak számolódnak, mint pld. nálunk szlovákiában a babetta

2016. máj. 11. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :-)
2016. máj. 12. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!