Simsonnál mi okozhatja ezt?
egyszer alapjáraton leállt akkor belenéztem a tankba volt benne benzin aztán lehúztam a csövet a karbiról nem jött se nyitott allásban se tartalékon akkor belefújta buborékolt a tankba a benzin és utánna jött is
pár napra rá meg mentem fel dombon 1-be elkezdett rángatni tartalékr tettem és úgy mentem vele 2km-t kb.amikor hazamentem megint leállt de tolásra iindult de akkor is lehúztam a csövet és megfújtam de csak sziszegett.
de a tankba még látszott egy kicsi benzin
És akkor tolásra hogy indulhatott?
és akkor tolásra miért indult? meg sziszegett szóval dugulás nem lehetett szerintem
és az lehet ha teljesen kifogy marad benne egy kis benzin? ja és a búvárcső elég rövid kb. 4cm
én is gondoltam rá de akkoe tolásra miért ment meg miért nem buborékolt amikor bele fújtam?
ez csak sziszegett
Milenne ha tankolnál bele pár litert és nem az alján lévő iszappal mennél?
Svalbin nemtudom hogy van a tank de s51-et ha bedöntöd teljesen balra,akkor jut még egy kis benzin a karbiba mert osztott a tank.
Lehet ahogy rángatóztál tolásnál is ez történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!