Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnál mi okozhatja ezt?

Simsonnál mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

egyszer alapjáraton leállt akkor belenéztem a tankba volt benne benzin aztán lehúztam a csövet a karbiról nem jött se nyitott allásban se tartalékon akkor belefújta buborékolt a tankba a benzin és utánna jött is

pár napra rá meg mentem fel dombon 1-be elkezdett rángatni tartalékr tettem és úgy mentem vele 2km-t kb.amikor hazamentem megint leállt de tolásra iindult de akkor is lehúztam a csövet és megfújtam de csak sziszegett.

de a tankba még látszott egy kicsi benzin

És akkor tolásra hogy indulhatott?

2016. máj. 8. 10:22
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és schwalberól van szó
2016. máj. 8. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Őntsd ki a benzint. Vedd ki a csapot a tank aljából. Szedd szét tisztitsd meg minden részét. Mosd ki a tankot benzinnel. Szereld össze az egésszet, töltsd fel a tankot friss, tiszta keverékkel.
2016. máj. 8. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy a tankod alja tele van szennyeződéssel, esetleg rozsdaporral. Mikor kevés benzin van benne akkor eldugul a benzincsap, ami aztán a fújkodásod hatására ismét átereszti a benzint. Érdemes lenne a tankot leszerelni, és alaposan kitisztítani. A csappal ugyanezt tenném. Addig is, tegyél bele kicsivel több benzint. Mert akkor kissebb az esélye a dugulásnak.
2016. máj. 8. 10:40
 4/10 A kérdező kommentje:

és akkor tolásra miért indult? meg sziszegett szóval dugulás nem lehetett szerintem

és az lehet ha teljesen kifogy marad benne egy kis benzin? ja és a búvárcső elég rövid kb. 4cm

2016. máj. 8. 11:12
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket de jöhetnek még
2016. máj. 8. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Öblitsd át a tankot, 99% hogy megjavul.
2016. máj. 8. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
de akkor tolásra miért indult meg miért sziszegett ha belefújtam
2016. máj. 8. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Nézd meg a tanksapkát, nincs -e eldugulva a kis lyuk amin a levegőt kapja.
2016. máj. 10. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:

én is gondoltam rá de akkoe tolásra miért ment meg miért nem buborékolt amikor bele fújtam?

ez csak sziszegett

2016. máj. 10. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

Milenne ha tankolnál bele pár litert és nem az alján lévő iszappal mennél?

Svalbin nemtudom hogy van a tank de s51-et ha bedöntöd teljesen balra,akkor jut még egy kis benzin a karbiba mert osztott a tank.

Lehet ahogy rángatóztál tolásnál is ez történt

2016. máj. 10. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!